• 0

Zavirite u čarobnu kuću Deda Mraza: Pogledalo je više od 3 miliona ljudi, cena skočila 12%

Ovaj fiktivni dom je jedan od onih sa najviše pregleda na popularnom sajtu

  • 0
kuća Deda Mraza Foto: Shutterstock

Svet je mesecima unazad "u kandžama" inflacije, te tako čak i fiktivna kuća Deda Mraza poskupljuje ove godine.

Američka tehnološka kompanija Zillow kaže da imanje Deda Mraza sa 3 spavaće sobe i 2 kupatila na Severnom polu sada vredi 1.154.137 dolara - što je povećanje od 12% u odnosu na lane.

Vrednost kuće je porasla za 77% u poređenju sa periodom kada je Zillow prvi put "uvrstio" na svoju listu pre šest godina. Inače, Zillow je kompanija osnovana 2006, a koja se bavi nekretninama.

Kada su krenuli da "mere" vrednost izmišljene kuće Deda Mraza, cifra je iznosila "svega" 650.000 dolara. Kuća o kojoj Zillow govori izgrađena je 1800-ih godina i "prožeta šarmom Starog sveta", navodi se.

Ipak, kako kažu, "zahvaljujući nedavnom renoviranju, nudi moderne pogodnosti".

Takođe, CNN piše da kuća Deda Mraza sadrži mnoge karakteristike koje kupci vole, uključujući kamin od poda do plafona i gurmansku kuhinju. Pored spavaćih soba, tu je i tiha radna soba sa "impresivnim" pisaćim stolom, smeštenog pored istog takvog stola za šivenje.

Nema potrebe da brinete ni o vilenjacima: oni imaju svoj "privatni smeštaj", na nekom drugom mestu na imanju. Ostale karakteristike uključuju malu farmu za večere i rustičnu mini kolibu. Zillow je u saopštenju za štampu rekao da je više od 3 miliona ljudi pogledalo ovu šaljivu listu kuća na njihovoj veb stranici.

Drugim rečima, kuća Deda Mraza je jedan od domova sa najviše pregleda na popularnom sajtu.

Video: Boli i gledati je: Najskuplja jelka na svetu vredi 12 miliona evra i nalazi se u - hotelu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>