• 1

Prodaja kreme o kojoj princ Hari piše u problematičnom poglavlju svoje biografije skočila za 60 odsto

Na društvenim mrežama usledili su šaljivi komentari u vezi s ovim slučajem

  • 1
Princ Hari krema

Foto: Tanjug/AP, elizabetharden.com

Nakon što je princ Hari objavio svoje memoare "Spare" i u jednom od poglavlja spomenuo osmočasovnu kremu Elizabet Arden za zaštitu kože, koja košta 33 evra, ovo sredstvo za negu počelo je da se prodaje kao alva.

Prodaja je porasla za 60 posto u poređenju sa prošlom godinom.

Onlajn pretrage porasle su za 180 posto.

On je neočekivano napisao da mu je ova krema pomogla u lečenju promrzlina na intimnom delu tela.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant krema

Foto: elizabetharden.com

Promrzline je vojvoda od Saseksa dobio nakon putovanja na Severni pol i zbog njih je teško hodao. Povredu je izlečio za 8 sati, a kremu je nabavio po preporuci prijateljice. Poglavlje u kojem opisuje ovaj događaj naišlo je na burne reakcije javnosti, s obzirom da Hari u njemu govori o svojoj majci i kako ga je upotreba kreme podsetila na nju.

Na društvenim mrežama usledili su šaljivi komentari u vezi s ovim slučajem. "Pošto se najavljuje pad temperature, ne zaboravite da nabavite kremu Elizabet Arden".

Oglasila se i prodavnica: "Osmočasovna krema za zaštitu kože nedavno je dospela u centar pažnje, ali za nas je ona oduvek bila zvezda. Oglasite se ako ste i vi bili obožavatelj ovog nagrađivanog proizvoda, pre nego što je (ponovo) postao slavan".

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari