• 0

M&M šalje svoje pričajuće bombonice na neodređenu pauzu: Sve zbog banalne odluke koja je podelila internet

Kompanija je u ponedeljak saopštila da je uvidela da čak "cipele slatkiša mogu biti predmet podela"

  • 0
Bombone Foto-kolaž: Pixabay

Kompanija M&M dospela je prošle godine na naslovne strane zbog redizajna svojih takozvanih "pričajućih bombonica" - pre svega zamenivši zelenoj M&M's bombonici bele go-go čizme, patikama.

Godinu dana kasnije, stižu još lošije vesti iz kompanije. Kako navode, legendarni likovi biće stavljeni na pauzu na neodređeno vreme i biće predstavljen novi, ljudski portparol piše cbsnews.

- Amerika, hajde da pričamo. Tokom prošle godine napravili smo neke izmene sa našim pričajućim bombonicama. Nismo bili sigurni da li će iko primetiti. I definitivno nismo mislili da će to slomiti internet - napisali su u saopštenju.

Promene su trebalo da se fokusiraju na njihove karaktere, pre nego na pol, rekli su tada iz kompanije. Ali nakon promene koja je usledila, debate i mimovi počeli su da kruže internetom.

Kompanija je u ponedeljak saopštila da je uvidela da čak "cipele slatkiša mogu biti predmet podela", što je bila poslednja stvar koju su želeli da se desi.

Kako dalje navode, iz tog razloga su odlučili da pričajuće bombonice stave na "neodređenu pauzu", a da će na njihovo mesto doći glumica Maja Rudolf.

U prošlosti, roditeljska kompanija M&M-a, Mars, kritikovana je zbog "seksualne kategorizacije" zelene bombonice. Kada su karakteri redizajnirani, zelena bombonica ne samo da je dobila nove cipele, već su ona i braon bombonica postale prijateljski raspoloženije jedni prema drugoj, pokazujući "silu koja podržava žene".

Takođe, narandžasta bombonica koja je ranije bila aniksiozna je sa redizajnom "prigrlila svoje pravo ja, brige i sve". Crvena, Red, koja je u prošlosti pokazivala nasilničku tendenciju, postala je brižljiva prema svojim ko-likovima.

I nakon više od jedne decenije, kompanija je u oktobru 2022. predstavila svog novog karaktera - ljubičastu bombonicu!

Video: Prevara za minimum 50 evra: Prodavci u rakove natrpali eksere da im dodaju na težini

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>