• 8

Svetlana Glumac novi CRO portala Telegraf.rs

S ponosom predstavljamo naše najnovije pojačanje

  • 8
Svetlana Glumac Foto: Telegraf.rs

Svetlana Glumac, sa dugogodišnjim stažom u korporativnoj industriji, novi je CRO (Chief Revenue Officer) portala Telegraf.rs.

Pridružila se i pojačala menadžment portala sa pozicije koju je obavljala u ulozi upravljanja rizicima u kompanijama. Bila je zaposlena u Direct media na poziciji new business direktora, a potom je deset godina bila direktorka korporativnih i regulatornih poslova, u Danube foods, vlasniku kompanija "Imlek", "Bambi" i "Knjaz Miloš", kao i "Mojim brendovima" koji su kasnije i preuzeli ove kompanije.

Glumac je imala i važnu ulogu saradnji i odnosima sa Vladom i državnim institucijama. Predstavljala je kompanije ispred nadzornih odbora i korporativnog menadžmenta.

Obavljala je PR aktivnost sa naglaskom na krizni PR menadžment.

Glumac će biti zadužena za generisanje prihoda iz svih digitalnih servisa, odnosno kanala koje Telegraf.rs kao medij poseduje.

Baviće se integracijom i usklađivanjem kao i koordinacijom između svih funkcija povezanih sa prihodima, uključujući marketing i prodaju.

"Veliko mi je zadovoljstvo da posle višegodišnjeg iskustva u korporativnom biznisu budem deo novih medijskih voda jednog od vodećih portala u Srbiji. Preda mnom je veliki izazov koji ću sa punom posvećenošću obavljati", izjavila je Svetlana Glumac ovim povodom.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>