• 21
 ≫ 

Izvučena prva dva stana: Srećni dobitnici "Uzmi račun i pobedi" sele se u Zemunske kapije

 ≫ 

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima

  • 21
Uzmi račun i pobedi Siniša Mali Foto: Tanjug/Rade Prelić

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" zavšreno je danas.

Izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu. Dvosoban stan u beogradskom naselju "Zemunske kapije" dobila je Malina Radisavljević iz Kruševca.

Jednoiposoban stan u beogradskom naselju "Zemunske kapije" dobio je Vladan Petrović iz Šapca.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja, saopštila je Vlada Srbije.

"Iako je činjenica da je ovakav, digitalni način organizovanja nagradne igre lakši, efikasniji i jednostavniji, ponajviše za same učesnike, postavljalo se pitanje da li će se i kako građani navići na novi sistem i da li će odziv biti uspešan kao i prethodnih godina. Međutim, pokazalo se da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi broja poslatih računa, u svim izdanjima nagradne igre do sad", navodi se u saopštenju.

Građani su do 27. januara do 8 časova poslali neverovatnih 41.099.325 računa, što je prevazišlo sve procene odziva.

Pravila učešća u nagradnoj igri

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.

"Na pomenutoj aplikaciji, koja je napravljena tako da bude jednostavna za korišćenje i da se račun može brzo poslati, preko jednog uređaja može se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. Ovo je omogućeno s ciljem da mladi mogu da prijave starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan", pojašnjava se u saopštenju.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

"Ovo znači da svi građani koji skeniraju svoje račune do subote u podne, konkurišu za dva stana u prestonici, koja će dobiti svoje nove vlasnike u 18 časova. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju", zaključuje se u saopštenju.

Takođe, dodaje se, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine, navodi se u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    28. januar 2023 | 20:13

    Ako je stvarno tacno da su dobili stanove( slucajno izvuceni,nisu kumovi i rodbina tamo nekih)..srecno od ❤️...ali ovaj narod ne veruje...isto kao i loto izvlacenje.

  • Jk

    28. januar 2023 | 18:45

    Svi vidimo da je namesteno

  • Mina

    28. januar 2023 | 18:43

    Koja je verovatnoca, kada su vec pokazali koliko se igralo u kom okrugu, znaci po 2-3, da ne izvuku nikoga iz Beograda? Strasno kako namestaju da se iz drugih gradova ne bune kako Brogradjani sve uzimaju. Da se razumemo, drago mi je ko god da dobije, ali se ne slaze sa statistikom

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>