≫ 

Sijarto: Mađarska neće podržati deseti paket sankcija Rusiji

 ≫ 

Prema njegovim rečima, sankcije su potpuno promašile poentu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vitez Koja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • И десети стари Југ Богдане

    13. februar 2023 | 20:51

    Док љубитељи санкција трљају руке од добити дотле не само Мађари трпе велику штету. Чудна је западна солидарност - једни се обогатише док се други на хрлом западу уништише. И сви причају о солидарности!? Коначно изиђе на видело о чему су уствари ради. Пресипа се богаство у САДистан, све под девозом "староставних санкција". Човека зачуђује да се политачари из држава чланица ЕУ не сете да за одштету коју трпе због санкција Русији не обрате САД? Да им Америка исплати ако не целу штету оно за почетак барем трећину. Она је према финансијским показатељима, на великом добитку. Г-не Петере зашто се директно не обратити Стејт департменту, са захтевом да вам надокнаде штету нанету због санкција РФ? Амери управо инсистирају на њима - вероватчно да, између осталог, ослабе Русију, али и вашу ЕУ!? Да као и у ранијим кризама профитирају!? У сваком случају након ваших потеза око одштете истерали бисте на чистину о чему је реч. Увидели би јаснију америчку позицију. Штета се само увећава! Амерички паметњаковићи поред голе силе највише су осетљиви на њихов новац. Време је да им приговорите, али и богатим партнерима из ЕУ који се залажу за санкције а на вашу штету и које су се показале неефикасним по Русију! Ти што су спремни да се други уместо њих жртвују прошириваће санкције све док им ви то као жртве дозволите. Нека вам одмах санкциофили надокнаде штете а не да унедоглед увећавају и обећавају глупости какве и јесу санкције у суштини! Од обећања се не живи - за наук г-не Сијарто!

  • Vitez Koja

    12. februar 2023 | 17:08

    Pa što ne tražite odgovornost za odluke čelnika EU? Upravo se to i desilo što kaže, ništa se nije promenilo za Rusiju ni za Ukrajinu, niti je uticalo na sukob, a velike štete je napravilo ekonomiji svih zemalja EU.Videćete, prvi će Švabe da prekrše sankcije, čim im zatreba.

  • Map

    12. februar 2023 | 15:15

    Niste ih trebali ni dosad uvoditi