• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beogradski aerodrom poneo značajnu titulu: Ima "najljubazniji tim u regionu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Međunarodni savet aerodroma je nagradio još tri aerodroma iz mreže kompanije VINCI Airports

  • 0
Aerodrom Nikola Tesla Beograd Foto: Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Međunarodni savet aerodroma (Airport Council International – ACI) je ove godine proglasio četiri aerodroma iz mreže kompanije VINCI Airports za najbolje na svetu po kvalitetu usluge, kao globalni referentni pokazatelj za kvalitet aerodromskih usluga.

Među njima je i Aerodrom Nikola Tesla Beograd.

Ostali su aerodromi u Portu, Gvanakasteu i Puerto Plati, kao proglašeni za najbolje aerodrome u svom regionu (nagrada u okviru Programa za kvalitet usluge aerodroma „ASQ Best airport bi size and region“).

Međunarodni savet aerodroma je beogradskom aerodromu dodelio i nagradu za "aerodrom sa najljubaznijim i najposvećenijim timom", dok je aerodrom Gvanakaste proglašen za onaj koji svojim korisnicima pruža najbolje iskustvo

u procesu putovanja.

Međunarodni aerodrom Osaka rangiran je kao prvi po tačnosti, u okviru tzv. OAG Lige tačnosti (OAG Punctuality League). Ovo svetsko priznanje performansi tačnosti prati rang-listu CIRIUM (vodeće kompanije za analizu podataka iz oblasti vazduhoplovstva), objavljenu početkom godine, a  koja je aerodromu u Osaki takođe dodelila vodeću poziciju u kategoriji "velikih aerodroma".

U saopštenju se navodi da "pomenute nagrade ilustruju sposobnost kompanije VINCI Airports da održi nivo svojih aktvnosti u pogledu kvaliteta usluga, uprkos veoma dinamičnim uslovima oporavka saobraćaja".

Video: Zavirite na novi terminal beogradskog aerodroma Nikola Tesla

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>