• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viša potpredsednica Delta holding-a se pohvalila važnom nagradom: Oborila je Ginisov rekord, a evo i zbog čega

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Desivojević Cvetković je u kompaniji Delta holding od 2008. godine

  • 1
DELTA REZULTATI PREDSTAVLJANJE Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Viša potpredsednica kompanije Delta holding Marija Desivojević Cvetković pohvalila se još jednim odličjem, ovaj put medaljom iz serije šest najvećih svetskih maratona - World Marathon Majors.

- Završen Tokio maraton. Punih 43km za 3 sata i 48 minuta. Do danas je samo jedna žena iz Srbije (Keti Pohlod) bila nosilac Major 6 Star medalje, a sada smo joj se pridružile i Slađa, Nevena i ja. Veliko finale moje dvanaestogodišnje trkačke avanture. I, šta ćemo sad? - napisala je Desivojevićeva na svom Tviter nalogu.

Ovaj poduhvat, Mariji je doneo i upisivanje u knjigu Ginisovih rekorda. Inače, Desivojevićeva je u Delti od 2008. godine.

Podsetimo, kompanija je u protekloj godini ostvarila rekordne rezultate, a među najvažnijim projektima za ovu godinu, predstavnici kompanije su izdvojili 110 miliona evra vrednu rekonstrukciju Sava Centra.

Desivojevićeva je istakla za Telegraf Biznis da najveće investicije dolaze iz Delta Real Estejta, ali i da su velika očekivanja za razvoj e-komerc platforme Ananas.

Video: U Delta Holdingu počeo program za 41 polaznika nove generacije mladih lidera

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>