• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izdaju građevinske dozvole, obavljaju kompleksne poslove: Vesić počastio večerom dame iz svog ministarstva

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U restoranu Cotto organizovana je proslava povodom 8. marta za sve dame koje su zaposlene u ministarstvu, a ima ih 268

  • 4

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, večeras je u restoranu Cotto organizovao proslavu povodom 8. marta za sve dame koje su zaposlene u ministarstvu, a ima ih 268.

On je poručio da je današnji dan samo podsetnik na to koliko su žene važne i bitne u ovom društvu i da ovom prilikom želi da pokaže veliko poštovanje i zahvalnost prema lepšem polu koji obavlja izuzetno odgovorne poslove u ministarstvu.

- Na ovaj način sam želeo da im kažem hvala za posao koji rade, da im kažem da veoma cenimo i poštujemo ovaj praznik, znam da će puno njih reči da ovaj praznik ne znači ništa ako ih neko drugi ne poštuje drugih 364 dana u godini. Ali, ovaj praznik je važan, jer Osmog marta treba da se podsetimo šta smo sve uradili kako bi žene dobile onaj ravnopravan tretman u društvu, kakav zaslužuju - navodi Vesić.

Dame koje su večeras bile na proslavi su žene koje, kako kaže Vesić, izdaju građevinske dozvole, obavljaju složene i kompleksne poslove. Žene koje rade na terenu... Prema njegovim rečima, većina njegovih saradnika su žene.

On je podsetio da su zaposleni u Ministarstvu ove godine dobili povećanje plata od 12,5 odsto. Proslavu je uveličala Ivana Selakov sa bendom, a od Saše Matića dobile su po jednu kartu za njegov koncert u Areni.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>