• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogođeni i poznati: Šeron Stoun izgubila polovinu svog novca zbog "bankarske stvari"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda filma "Niske strasti" podelila je svoje finansijske brige tokom dobrotvorne večeri

  • 1
Šeron Stoun, Sharon Stone Foto: Profimedia/Starpix

Oskarovka Šeron Stoun rekla je da je izgubila mnogo novca "u ovoj bankarskoj situaciji", na dodeli nagrada za hrabrost u četvrtak prenosi Fox news.

Zvezda filma "Niske strasti" podelila je svoje finansijske brige tokom dobrotvorne večeri Fonda za istraživanje raka žena.

- Ja sam tehnički idiot, ali znam da napišem ček. A upravo sada, i to je hrabrost, jer znam šta se dešava. Ja sam izgubila pola novca zbog ove bankarske stvari, a to ne znači da nisam ovde - rekla je glumica.

Iako nije specifično navela na koju "bankarsku stvar" misli, njeni komentari dolaze neposredno nakon kolapsa banke Silicijumske doline, koja je dovela do velike volatilnosti finansijskog tržišta.

Podsetimo, banka, koja je primarno služila novim tehnološkim startapima,  u trenutku zatvaranja bila je 16 najveća banka.

FDIC je preuzeo poslovanje banke nakon krize likvidnosti, dok su deponenti požurili da povuku svoj novac usred panike zbog zdravstvenog stanja banke.

Kako je Telegraf Biznis preneo, to je drugi najveći kolaps banke u istoriji SAD i prvi od propasti "Washington Mutal" 2008. godine.

Video: Šta je SWIFT i kako funkcioniše najzaštićeniji sistem međunarodnog bankarskog poslovanja?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    18. mart 2023 | 13:02

    Znači opet ćeš morati ra pokažeš..mada ni na usprenom snimku ne znam šta ,a i šta!?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>