• 68

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: Zamislite kako je teško Drobnjaku sada, kada ima Malog nad glavom svaki dan

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moramo da pozovemo i one koji znaju bolje od nas", rekao je Vučić govoroći o dovođenju stranaca

  • 68
Aleksandar Vucic Drobnjak Printskrin: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, na otvaranju deonice auto-puta Novi Beograd - Surčin da država nije igračka već svetinja koju moramo da čuvamo, kao i da samo država koja ima ozbiljno i odgovorno rukovodstvo može da gradi svoju zemlju, a da istovremeno ne povećava javni dug.

"Mi smo se trudili prethodnih godina da pokažemo da možemo da gradimo mnogo više nego što su radili ljudi u ovoj zemlji u prethodnim generacijama i uspevali smo to zahvaljujući ozbiljnoj i odgovornoj politici", rekao je Vučić u obraćanju.

Odgovarajući na pitanja o dovođenju stranaca u pojedina preduzeća rekao je da je to potrebno tamo gde mi nemamo dovoljno znanja. Da li to bilo finansiranje, infrastrukutra ili upavljanje.

"Što se tiče EPS, i to je važno pitanje, ali otpori su svuda i štrajkovi kad krenete da menjate zemlju. Svi hoće da sačuvaju privilegije. Svi hoće da se ne radi više nego manje. Zamislite sada koliko je teško Zoranu Drobnjaku da ima Sinušu Malog svaki dan nad glavom. Mnogo mu je teško, ne sanjate koliko, ali mora tako. U suprotnom, ne bismo imali novac za sve. Zbog toga smo morali da pozovemo one koji bolje znaju od nas", reako je on aludirajući na strani menadžment koji se eplanira za pojedina preduzeća.

Drobnjak je u šali klimao na to potvrdno glavom.

Video: Uspeli smo da privučemo gotovo 63% ukupnih stranih direktnih investicija za ceo zapadni Balkan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>