Juneći odresci odležali i do 40 dana hit i u Srbiji: Cene su vrtoglave, a da li je bezbedno?

Suvo zrenje mesa sprovodi se u posebnim komorama u kojima su temperatura i vlažnost vazduha strogo kontrolisani

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vitez Koja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Iva

    19. april 2023 | 20:15

    Probala i naravno to je vrhunski odrezak, razlika ogromna. Meso ne izgleda bas ukusno u tim komorama ali ukus je vrh. Isto tako Wagu govedina je nesto posebno

  • Mama

    19. april 2023 | 20:05

    Ovo nije nikakva novina,prodaje se po nasim restoranima desetak godina!!!!

  • Milos

    19. april 2023 | 17:35

    Očigledno su ljudi zaboravili na salamuru