Juneći odresci odležali i do 40 dana hit i u Srbiji: Cene su vrtoglave, a da li je bezbedno?

Suvo zrenje mesa sprovodi se u posebnim komorama u kojima su temperatura i vlažnost vazduha strogo kontrolisani

Komentari

  • Iva

    19. april 2023 | 20:15

    Probala i naravno to je vrhunski odrezak, razlika ogromna. Meso ne izgleda bas ukusno u tim komorama ali ukus je vrh. Isto tako Wagu govedina je nesto posebno

  • Mama

    19. april 2023 | 20:05

    Ovo nije nikakva novina,prodaje se po nasim restoranima desetak godina!!!!

  • Milos

    19. april 2023 | 17:35

    Očigledno su ljudi zaboravili na salamuru

  • Gandravi

    19. april 2023 | 16:17

    Sta vi pricate o srbiji gde je jeftino testo iz pekare standard. Kod nas je uvek bila bitna samo cena hleba, cisto da se ne skapava

  • Vitez Koja

    19. april 2023 | 16:05

    Klasično pros.ravanje.Masa ljudi ima koji su primili tu malograđanštinu, kojima je do juče krmenadla sa pireom bila najlepši delikates, sada čim su došli do neke love se "razumeju " u stekove, bifteke, vrhunska vina, tompuse.Satima će samo o tome pričati i svi do jednog kao da ih ubacio neko u isti šablon.A onda će sesti u nekog SUV-a ili pojaviti sa svojom plastičnom ženom, a te žene ne možeš razlikovati kada su na okupu, jer plastičari isto imaju samo jedan template.Ja se nekada i sprdam namerno, pa ih kao pobrkam, ili ih pitam da li su sestre.

    • 19. april 2023 | 16:11

      Dusko

      @Vitez Koja

      Jesi li probao ovo pa da znas reci da je proseravanje?

    • 19. april 2023 | 16:37

      Beki

      @Vitez Koja

      Svaka čast. U pravu ste potpuno.