• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska avio-kompanija otkazuje sutrašnje letove za Štutgart

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Putnicima sa rezervacijama za letove u petak između Beograda i Štutgarta JU340/JU341 poslate su informacije u vezi sa njihovim novim planom leta", ističe se u saopštenju

  • 0
Aerodrom Nikola Tesla Beograd Foto: Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Usled štrajka zaposlenih u bezbednosnoj kontroli na aerodromu u Štutgartu u Nemačkoj, koji je najavljen za petak, 21. april 2023. godine, Er Srbija je prinuđena da otkaže letove između Beograda i Štutgarta JU340 i JU341, planirane za taj dan, navodi se u saopštenju te kompanije.

"Putnicima sa rezervacijama za letove u petak između Beograda i Štutgarta JU340/JU341 poslate su informacije u vezi sa njihovim novim planom leta", ističe se u saopštenju.

"Er Srbija žali zbog promena do kojih je došlo usled štrajka na tom nemačkom aerodromu i preduzima sve što je u njenoj moći da bi pružila podršku putnicima na navedenim letovima", dodaje se.

Za više informacija, putnici se mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Novi avion Er Srbije "Mihajlo Pupin"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>