• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Postojala je cena": Džejmi Oliver otkrio koliko je izgubio tokom snimanja emisije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegov sin vuče ka kulinarskim vodama, pa mu je Džejmi udelio ključni savet

  • 0
Džejmi Jamie Oliver Foto-montaža: Profimedia/Shutterstock Editorial/Ken McKay/ITV, Shutterstock

Džejmi Oliver otkrio je da je pre dve godine tokom snimanja emisije "Keep cooking and carry on" pretrpeo lični gubitak.

Poznati šef (47) priznao je da je slučajno obrisao sve fotografije i snimke iz proteklih 17 godina dok je prebacivao snimke producentima emisije.

- Pa, postojala je cena koju sam morao da platim i to je verovatno gubitak svih fotografija i snimaka rođenja moje dece - rekao je Džejmi u intervjuu, inače otac Popi (21), Dejzi (20), Petal (14), Badija (12) i River (6).

- Uporno sam ponavljao, mora da postoji neki način da se povrate, međutim prijatelj koji radi u Eplu mi je rekao da nema - dodaje.

S obzirom da njegov sin vuče ka kulinarskim vodama, Džejmi ima samo jedan savet: "Jedini način da to uradite je da uradite kako treba".

Džejmi Oliver žena Džuls deca Foto: Profimedia/INSTAR Images/INFphoto.com

- Tehnička i praktična strana kuvanja je jedna stvar, ali zaista zanimljiva i emotivna stvar u kuvanju je služenje ljudima, upoznavanje sa uzgajivačima hrane i farmerima – to se ne može lažirati - dodaje, a prenosi Daily mail.

Poznati šef objasnio je da da dok je vodio svoj restoran "Fifteen", većina mladih bilo nezaposleno, sa problematičnim pozadinama.

- Doveli smo tu decu ispred genijalnih farmera, ribara i proizvođača, to je ono što vas menja i definitivno ću to uraditi i sa svojim sinom, ako bude želeo da ide tim putem. Svoj zanat će sigurno zaraditi - pojašnjava Džejmi.

Badi je već pokazao svoje kulinarsko umeće, kuvajući sa tatom.

-  Kada sam ga u subotu odveo na pijacu, imao je 70-godišnjake koji su govorili: 'Nikad se nisam baš zaljubio u tvog starog, ali video sam tvoj video i došao sam ovde i doneo skušu'. On ima takav efekat na ljude, posebno na stariju generaciju. Zaista sam ponosan na njega, on je dobro dete - zaključuje.

(Telegraf Biznis)

Video: Titov poslednji batler nam otrkiva tajnu recepta bledske krempite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>