• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bokserska legenda u biznisu sa kanabisom: Tajson sklopio dogovor sa izraelskom kompanijom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajson smatra da se kanabis može koristiti i za lečenje trauma kod vojnika, za mlade sa epilepsijom i brojnim drugim problemima

  • 0
Majk Tajson Foto: Shutterstock

Bokserska legenda Majk Tajson probija se u poslovni svet, kroz buduće partnerstvo sa izraelskom kompanijom za medicinsku marihuanu InterCure.

InterCure će isključivo uzgajati, proizvoditi i distribuirati na međunarodnom tržištu jestive proizvode od marihuane, namenjene za medicinsku upotrebu. Kompanija sklapa ugovor sa Tajsonom i njegovom kompanijom za kanabis "Tyson 2.0", koja je osnovana u oktobru 2021. godine.

Tajson je u ponedeljak za "The Claman Countdovn" rekao da je dogovor "nešto za šta ni u milion godina nisam verovao da bi se moglo dogoditi".

- Imam najbolji tim na svetu i veoma sam srećan što sam na ovoj poziciji - rekao je on.

Tajson je dodao da radi sa "najboljim uzgajivačima" i ljudima koji su godinama u industriji.

- Postajemo poslovni partneri i sada mogu ozbiljno da kapitalizujem i manipulišem industrijom kanabisa - rekao je on.

Predsedavajući kompanije InterCure je rekao da kompanija želi da distribuira Tajsonove jestive proizvode u Nemačku, Australiju, Veliku Britaniju,  Evropu i šire.

Tajson je takođe sarađivao u oblasti kanabisa sa bokserskim šampionom i bivšim rivalom Evanderom Holifildom i sa njim izbacio specijalnu liniju proizvoda "Svete uši". Dvojac je bio čuven jer je tokom njihovog bokserskog meča za VBA šampionat u teškoj kategoriji 1997. godine Tajson odgrizao deo Holifildovog uha.

- Ovo je preduzetništvo, a u preduzeću svi možemo da budemo prijatelji i da zaradimo mnogo novca - rekao je Tajson i dodao: "Objašnjavao sam jednom čoveku da smo mi jedina dva borca koji još uvek dobijaju platu za borbu staru 30 godina".

On smatra da se marihuana može koristiti i za lečenje trauma kod vojnika, za mlade sa epilepsijom i brojnim drugim problemima.

(Telegraf Biznis)

Video: Panakeja nova sorta industrijske konoplje koja osvaja svet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>