• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

3, 2, 1... pozor, SAD! Vreme je za letovanje, ali bez glavobolje: Webloan vam je saputnik ove godine

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nekome saputnik, a nekome možda "desna ruka" pri sređivanju stana...

  • 0
leto, letovanje

Foto: Shutterstock

Sve smo bliže letu i gotovo da nema osobe koja ne priželjkuje more, vožnju biciklom po lepom danu ili primamljiv izlet u Evropi.

Ali, ono što je mnogima prepreka ka ostvarenju tog cilja, mimo uklapanja godišnjeg odmora i obaveza, jesu finansije. Drugi potencijalni problem je pronalaženje aranžmana u "poslednji čas" ili kasna organizacija.

- Često sam u situaciji da se ili kasno organizujem za neko putovanje, ili treba da postavljam prioritete, a sve teže i štedim ovih dana, jer je kriza uzela maha, a ja živim kao podstanar - priča nam Tijana (27) iz Beograda, odgovarajući na pitanje kako upravlja vremenom i finansijama.

Ali, to ne treba da vas obeshrabri, barem dok je ovakvih ponuda.

Naime, Addiko banka je i ovog proleća pripremila specijalnu ponudu svojih keš kredita, i to onih do kojih možete doći onlajn, uz odobrenje za svega nekoliko minuta.

Maksimalni iznos kredita od 3.000.000 dinara, uz izuzetno povoljnu i fiksnu kamatnu stopu, mogao bi da vam reši mnoge probleme ili dileme ove godine. A, možda, i ne morate da birate između letovanja i, recimo, opremanja stana.

Ključni benefiti keš kredita su: brzo odobrenje, bez troškova obrade, datum rate po izboru, što znači da naplatu možete prilagoditi svojim prilivima, odnosno datumu primanja zarade.

Posebno se izdvaja webloan.

Ako se odlučite za ovu pozajmicu, uz kredit od 500.000 dinara, mesečna rata će vam iznositi do 10.000 dinara, pri čemu je ovo najbrži postupak apliciranja za kredit, jer gotovo sve se završava elektronski, uz samo jedan odlazak u ekspozituru, a tako možete uštedeti dragoceno vreme.

Za one koji su stalno u gužvi, obavljaju više poslova, imaju roditeljske i druge obaveze ili, jednostavno, gust raspored - ponuda webloan je idealna.

Tijana nam kaže da joj nije cilj samo da se zaduži, iako ima stalan posao i uslove za to u banci, već i da rata bude fiksna - što se sada pokazalo i kao mudra opcija. Dodatno, ne želi da joj rata bude u visini polovine zarade, već nešto što će moći da "isprati".

- Džaba planiram letovanje ili sređujem stan, kupujem kola, ako ću posle mesecima da merim koliko sam stvari stavila u korpu u supermarketu. Jednostavno, tražim win-win opciju, tako da zadovoljim svoje trenutno potrebe, ali i da finansijski prođem što bolje - iskrena je Tijana.

Iz Addiko banke nam kažu i da se sve više klijenata odlučuje za webloan.

Proleće i početak leta su već tradicionalno period kada je mnogim građanima i mnogim porodicama neophodna dodatna finansijska podrška da bi nastavili ili tek započeli sa realizacijom svojih planova. Školska godina se završava, mnogi planiraju godišnje odmore, a lepo vreme i topliji period godine je svakako period kada porodice planiraju i započunju rekonstrukcije u svojim domaćinstvima. Naravno, tu su i razne nabavke, opremanja, kupovina novog automobila, bicikala i slično, za šta su Addiko keš krediti veoma povoljno rešenje.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>