• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sećate se hit oglasa "Jeftino, ali samo za domaće"? Dalmatinac rasprodao sve apartmane za ovu sezonu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Smeštaj na hrvatskom primorju se uveliko rezerviše, a jedan vlasnik apartmana je nedavno praktično "šokirao" goste svojom ponudom...

  • 0
Split, plaža, more, odmor, panorama grada, luka, Hrvatska Split / Foto: Shutterstock

U vreme kada je mnogim Hrvatima sve manje dostupno letovanje u sopstvenoj zemlji, zbog čega su čak tamošnji mediji davali preporuke za neke druge, jeftinije opcije van granica Hrvatske, jedan gazda apartmana je rešio da ih odobrovolji.

Naime, u Facebook grupi Apartmani Hrvatska osvanuo je zanimljiv oglas: Dalmatinac traži goste za svoje apartmane u mestu Seline, ali samo Hrvate, i nudi im znatno povoljnije cene u odnosu na one koje su trenutno na tržištu.

- Ma ja ove godine iznajmljujen samo domaćim ljudima apartmane, imam jedan (apartman) za dvoje, jedan za troje i jedan za osam osoba. Pošto su se cene sve napumpale kao gume za plivanje pre plaže, pošto je 100 grama zimske salame 15 kuna na akciji, pošto je mleko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta - rekao je on, a preneo Poslovni dnevnik, koji sada donosi i nastavak priče.

Petar Zuanović Zuja apartmane izdaje desetak godina, a kaže da je i ranije imao duhovite oglase, samo što ih mediji nisu primećivali. Dodaje da su apartmani koje je ponudio u oglasu - razgrabljeni, piše hrvatski portal.

Neki su čak izrazili želju da rezervišu smeštaj i za narednu godinu.

Ovo su aktuelne cene kod Zuje:

  • 2 osobe = 45€
  • 3 osobe = 55€
  • 8 osoba = 130€

Zuji je toliko puta zazvonio telefon u poslednja 24 sata da će mu, kaže, "uši otpasti". Ponavljamo, gosti koje Zuja traži moraju biti Hrvati, a cene su niže nego što ćete naći duž jadranske obale.

- Da sam znao da će biti ovako, stavio bih običan oglas - priča za Večernji list, kroz smeh, i dodaje: "Sve je istina, cene su zaista takve kao što piše".

- Ni ne znam više koliko me je ljudi zvalo, ali sigurno je 20 ili 30 porodica rezervisalo termine za ovo leto. Ima i deset do petnaest njih koji su ozbiljno izrazili želju da ih zabeležim za sledeću sezonu. Kažem im: Čekajte malo, ljudi, još ni ova sezona nije počela - navodi Petar uz osmeh.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>