• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Može li i hrana da se bindžuje? Netfliks otvara restoran, a spremaće se hrana kuvara iz serija

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovom restoranu sa ograničenim vekom trajanja kuvaće se hrana kuvara poput Kertisa Stouna, Rodnija Skota i Nadije Husein

  • 0
Curtis Stone, kuvar Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je stotine miliona ljudi navukao na bindžovanje serija, Netfliks je odlučio da natera ljude da bindžuju hranu.

Najpoznatiji striming servir ovog meseca otvara Netflix Bites, "uzvišeno restoransko iskustvo" u Los Anđelesu koje uključuje kuvare koji glume u popularnim Netfliks-ovim serijama poput "Chef’s Table" i "Nailed It!".

U ovom restoranu sa ograničenim vekom trajanja kuvaće se hrana kuvara poput Kertisa Stouna, Rodnija Skota i Nadije Husein, kako bi napravili degustacioni meni za koji Netflix kaže da će "fanovima i ljubiteljima hrane pružiti jedinstveno iskustvo".

- Od epizode serije, ​​do predjela, uz Netfliks Bites stvaramo lično iskustvo u kojem fanovi mogu da se užive u svoje omiljene emisije o hrani - rekao je potpredsednik Netflik-a za potrošačke proizvode Džoš Sajmon.

Koktel majstori iz Netfliks-ove takmičarske emisije "Drink Masters" biće zaduženi za kreiranje prilagođenih koktela za meni.

Dvonedeljni restoran biće otvoren 30. juna. Gosti koji retervišu mesto moraće da polože bespovratni depozit od 25 dolara koji će ući u njihov račun.

Meni Netfliks Bites je još uvek u tajnosti, iako su rezervacije već otvorene. Jedna stvar je, međutim, jasna - nemojte očekivati da se družite sa svojim omiljenim kuvarima u kuhinji.

- Koliko god to bilo primamljivo, Netflik Bites je striktno prilika da probate jedinstvena jela ovih kuvara. Kuvari se neće sastajati sa gostima - kažu u ovoj kompaniji.

(Telegraf Biznis)

Video: Netflix serije koje bi trebalo da gledate prema horoskopskom znaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>