• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznatoj piceriji više nije potrebna adresa za isporuku: Hranu će dostavljati "bilo gde"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što ubace pin na mapu, kupci mogu da prate svoju porudžbinu i vide lokaciju svog vozača pomoću GPS-a

  • 0
dostava hrane, pica Foto: Freepik

Poznati lanac picerija Domino's, pokreće dostavu "bilo gde" preko svoje aplikacije, koja omogućava kupcima da dobiju hranu tako što će staviti pin na mapu.

Usluga, nazvana "Pinpoint Delivery", idealna je za početak leta, navodi kompanija u saopštenju, jer ljudi borave na plažama i u parkovima gde bi bilo teško pronaći njihovu tačnu lokaciju, piše CNN.

Nakon što ubace pin na mapu, kupci mogu da prate svoju porudžbinu i vide lokaciju svog vozača pomoću GPS-a, kao i da dobijaju obaveštenja o njihovoj isporuci. Kada dostavljač stigne, aplikacija aktivira signal na njihovom telefonu koji im pomaže da lociraju kupca.

Poslednjih godina, Domino's je pokušao da poboljša svoje iskustvo isporuke kako bi se razlikovao dok se usluga hladi nakon pandemije. Lanac pica okrivio je za slabu prodaju prošle godine nedostatak vozača za dostavu.

Da bi se rešio problem, razmatralo se korišćenje eksternih pozivnih centara da bi se zaposleni oslobodili za dostavu. Početkom prošle godine, picerija je ponudila kupcima popust za lično preuzimanje porudžbina.

(Telegraf Biznis)

Video: Znate li šta zapravo znače datumi na namirnicama?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>