• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gost proveo 603 dana u luksuznom hotelu, a da ništa nije platio: Evo kako je to uspeo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od članova osoblja hotela navodno je produžavao njegov boravak "petljajući sa računima drugih gostiju"

  • 0
hotelska soba lopov Foto: Pixabay

U Indiji je gost navodno uspeo da ostane u hotelu sa pet zvezdica u glavnom gradu Nju Delhiju gotovo dve godine, a da ne plati račun, objavio je danas BBC.

Policija je primila pritužbu menadžera hotela Rouzat haus koji se nalazi u blizini aerodroma u Delhiju nakon što je otkrio očiglednu prevaru 603 dana nakon boravka čoveka u hotelu.

On navodno duguje hotelu više od 70.000 dolara. U pritužbi se navodi da je čovek bio u dosluhu sa osobljem koje je pomoglo da se sakriju računi, a niko nije uhapšen.

Iako je slučaj prijavljen policiji u Delhiju 24. maja, detalji su se tek nedavno pojavili u lokalnim medijima. Neimenovani muškarac se prijavio u hotel 30. maja 2019. godine nakon što je rezervisao sobu za jednu noć i ostao tamo do 22. januara 2022. godine, izvještavaju novine Indijan ekspres.

Kako se navodi, iako gost nije plaćao, jedan od članova osoblja hotela navodno je produžavao njegov boravak "petljajući sa računima drugih gostiju".

- Prema hotelskim pravilima, ako gost duguje više od 600 dolara hotelu, osoblje mora da obavesti nadređene i natera gosta da plati. Međutim, to nije urađeno - rekao je viši policajac za novine.

(Telegraf Biznis)

Video: Kako godine rada u hotelijerstvu utiču na život i porodicu?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>