• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veštine preduzetništva: Pravilno odlučivanje i tehnologije kao ključ uspeha privatnog biznisa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grad Beograd je pokazao svoju posvećenost preduzetništvu, prepoznajući njegovu važnost za razvoj lokalne privrede

  • 0
devojka žena biznis posao, radno okruženje Foto: Shutterstock

U okviru projekta "Veštine preduzetništva" održan je događaj koji je obuhvatio dva značajna predavanja namenjena mladima i preduzetnicima. Događaj je organizovalo udruženje građana "Amikus" u okviru istoimenog projekta koji je finansiran je od strane Sekretarijata za privredu grada Beograda.

Prvo predavanje bilo je posvećeno savremenim tehnologijama u razvoju preduzetništva. Predavač Nada Mihovilović, dugogodišnji IT konsultant i preduzetnik, predstavila je publici različite alate za upravljanje projektima, vremenom, klijentima i dokumentacijom.

Nada je podelila svoje bogato iskustvo i pružila uvid u najnovija tehnološka rešenja koja mogu unaprediti poslovanje preduzetnika i olakšati svakodnevni posao. Njeno predavanje, praćeno praktičnim primerima, ukazalo je na to koliko su savremene tehnologije važne u današnjem poslovnom svetu.

Drugo predavanje bilo je posvećeno temi donošenja i sprovođenja odluka. Predavač Mićo Pešić, iskusni menadžment analitičar i edukator, pukovnik u penziji, svojim bogatim iskustvom u vođenju timova i donošenju ključnih odluka, privukao je pažnju publike. On je naglasio važnost donošenja i sprovođenja odluka na uspeh preduzetnika. Publika je bila zainteresovana za praktične primere iz sveta biznisa i vojske, u kojima je ilustrovao način na koji se pravilno donose i sprovode odluke.

Prisutni su izrazili svoje zadovoljstvo i zahvalnost organizatorima i predavačima na pruženoj prilici za sticanje novih znanja i preduzetničkih veština.

Zahvaljujući finansijskoj podršci Sekretarijata za privredu grada Beograda, događaj je uspešno realizovan. Grad Beograd je pokazao svoju posvećenost preduzetništvu, prepoznajući njegovu važnost za razvoj lokalne privrede.

(Telegraf Biznis)

Video: "Šta je emotivno prejedanje i kako nam utiče na život": Zvezdana Ljubenković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>