• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

ALTA BANKA proslavila 44. rođendan

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
Alta Banka Foto: Dragan Petrović

ALTA banka je obeležila više od četiri decenije uspešnog poslovanja. Kao pouzdan finansijski partner postojećim i budućim klijentima, kontinuirano pruža različite usluge, sa posebnim akcentom na usluge digitalnog poslovanja. Kreirajući nove standarde u poslovanju, ALTA banka pruža i razvija širok spektar kvalitetnih i inovativnih usluga koje su namenje kako stanovništvu, tako i privrednim društvima i preduzetnicima

Alta Banka Foto: Dragan Petrović

U petak, 23. juna 2023. godine, ALTA banka je obeležila 44 godine postojanja i tim povodom organizovala prikladno obeležavanje ovog izuzetnog jubileja. Tom prilikom se zaposlenima ALTA banke i ALTA Pay Group-e obratila predsednica Izvršnog odbora, ALTA banke, dr Una Sikimić

Alta Banka Foto: Dragan Petrović

Poručila je da višedecenijsko poslovanje i stabilnost, koju ALTA banka kao finansijska institucija poseduje, obavezuje na još intenzivniji rast, razvoj i jačanje u svim relevantnim segmentima poslovanja.

Posebno je istakla da je u fokusu svih aktivnosti korisničko zadovoljstvo klijenata iz kog razloga se značajno proširuje paleta proizvoda i usluga, koje klijenti ALTA banke imaju na raspolaganju.

Na kraju obraćanja se zahvalila zaposlenima banke koji čine sjajan tim vrednih i posvećenih profesionalaca, koji je uspeo da ostvari izuzetne rezultate.

Alta Banka Foto: Tamara Antonović
Alta Banka Foto: Dragan Petrović

Više o Alta banci i uslugama koje svojim klijentima pruža možete saznati ako posetite sajt kao i site.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>