• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolaps na još jednom aerodromu na Balkanu: U Podgorici nema ko da usmerava putnike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Aerodroma Crne Gore je rečeno da postoje ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture

  • 2
Podgorica, podgorički aerodrom, Crna gora Foto: Shutterstock

Vest da je na podgoričkom aerodoromu kolaps i da nema osoblja koje bi usmeravalo putnike objavio je građanski aktivista Aleksandar Dragićević na Fejsbuku.

Iz Aerodroma Crne Gore za Vijesti je rečeno da postoje ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture.

- Dođite u Crnu Goru dragi turisti, da vidite šta je pakao. Na PG aerodromu kolaps, nema osoblja da usmerava, vidi se pre par sati da će nastati frka. Apeluju putnici da se pošalje neko da usmerava, kad je već frka nastala sat vremena posle apela, pošalju jednog što ne zna engleski i onda tek nastaje pakao. Što ne vidite još nepoznatog partijskog kadra da ubacite da totalno začepimo - rekao je Dragićević

Aerodromi Crne Gore su saopštili da su aerodromi Crne Gore u mogućnosti da bezbedno opslužuju sve potrebe dolaznog saobraćaja, uz ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture.

- Sistemska infrastrukturna ulaganja zahtevaju opredeljenje vlasnika u smislu nosioca razvoja - kažu za iz Aerodroma Crne Gore.

Podsetimo, juče je i tivatski aerodrom pokazao sve poteškoće s kojima se suočava. 

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>