• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesto inspiracije, najnovijih vesti iz sveta obnovljive energije i inicijativa: Pokrenut portal Green News

Vreme čitanja: oko 1 min.

Redakcija portala poziva sve da prate, dele sadržaj i aktivno učestvuju u diskusijama

  • 1
planeta Foto: Pixabay

Danas je pokrenut nov portal Green News koji ima za cilj da podigne svest o važnosti upotrebe obnovljivih izvora energije.

Na ovom portalu imaćete priliku da pročitate zanimljive članke, vesti o novim projektima, savetima za smanjenje emisije štetnih gasova i inspirativne priče o pojedincima i organizacijama koje čine pozitivne promene u oblasti zaštite životne sredine.

"S obzirom na to da smo posvećeni očuvanju naše planete i promovisanju održivih praksi, Green News vam pruža informacije, inspiraciju i najnovije vesti iz sveta obnovljive energije, ekoloških inicijativa i inovacija. Želimo da pokažemo kako ove tehnologije mogu smanjiti naš ekološki otisak i doprineti održivom razvoju naše zajednice i planete", navodi redakcija portala.

Podrška pojedinca je od ključnog značaja za uspeh njihove misije, te portal poziva sve da prate, dele sadržaj i aktivno učestvuju u diskusijama.

"Vaše ideje, pitanja i predlozi su dobrodošli. Ukoliko imate neki projekat ili inicijativu, obratite nam se. Želimo da čujemo vaše priče i podržimo napore ka stvaranju zdravije i održive budućnosti. Hvala što ste deo naše zajednice i što podržavate našu strast prema obnovljivim izvorima energije i zdravoj životnoj sredini. Zajedno stvaramo pozitivne promene", zaključuju.

(Telegraf Biznis)

Video: 9 efikasnih načina za uštedu energije na poslu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>