• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 600 članova posluge, 169 automobila i kuću od milijardu evra, a deca joj se voze gradskim prevozom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nita je insistirala na tome da se deca odgajaju u skromnim uslovima

  • 3
autobus putnici guzva prevoz gradski, brazil Foto: Shutterstock

Najbogatija žena Indije, Nita Ambani, supruga najbogatijeg Indijca na svetu Mukeša Ambanija, živi život koji niko od nas ne može ni da zamisli.

Mukeš je vlasnik najuspešnije kompanije u Indiji, "Reliance Industries". Njegova imovina procenjena je na 83 milijarde evra. I naravno, par Ambani uživa u svom bogatstvu.

U njenoj garaži ima čak 169 automobila, a dom u kome živi sa suprugom vredan je čak milijardu evra. Da sve bude uređeno, očišćeno, skuvano i o mnogo čemu drugom brine čak 600 članova posluge, od čistačica i konobara do fitnes instruktora. Na primer, jednom je naručila 25.000 zlatnih posuda za posluživanje gostiju, piše metropolitan.si.

A šta to ima u rezidenciji Antilia u Mumbaiju zbog čega vredi milijardu evra? Ova vila je zapravo neboder koji ima 27 spratova. Ima bioskop, đakuzi, hram, salu za balove, salu za automobile. Članovi porodice se opuštaju pod tušem veštačkog snega, a štite ih čuvari koji imaju svoje odvojene stambene jedinice.

Nita Ambani, učiteljica i dizajnerka enterijera, voli da troši novac na luksuzne predmete i ima dobar ukus za torbice. Hermes torbu platila je 350.000 evra. Suprugu je kupila luksuzni Majbah 62, a milijarder joj je poklonio mlazni avion vredan 60 miliona evra. Ova 59-godišnja Indijka obično se pojavljuje u javnosti u tradicionalnoj odeći, ali su Kartier, Bulgari i Guči među njenim omiljenim modnim brendovima.

Nita Ambani je takođe poznata po svom dobrotvornom radu. Osnovala je školu i bolnicu u Mumbaju, a par je izdvojio 68 miliona evra za pomoć tokom pandemije. Najbogatiji indijski par u braku je 37 godina, a imaju troje dece, dva sina i ćerku, koji su odgajani vrlo strogo po rigoroznim pravilima. Nita je insistirala na tome da se deca odgajaju u skromnim uslovima, da dobijaju malu naknadu tokom odrastanja, da koriste gradski prevoz i da imaju stroga ograničenja u izlasku.

(Telegraf Biznis)

Video: Sankcije su ih ojadile za milijarde ali to njima ne smeta: Deset najbogatijih ruskih oligarha

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XYZ

    29. jul 2023 | 20:38

    Bravo gospođa Nita. Tako svi treba da vaspitavaju decu. Bez obzira na materijalno stanje ono sto deca treba da naslede je vaspitanje i kultura u svim segmentima zivota. Materijalno je promenljiva stavka u našim životima. Učite decu da budu blaga, smirena, skromna, da vole jer onda budu i voljena, da cene svačiji rad i trud, da postuju svakoga ko ima ista merila ponašanja bez obzira na boju kože, veru ili imovinski status.

  • Hems

    30. jul 2023 | 12:43

    A 99 posto indijaca radi za šaku pirinča. O tome pišite

  • Rimtutituki

    30. jul 2023 | 00:15

    AL u zajebanciji,najgori su fake skromni,treba im sve otet

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>