• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Julija je ponudila da čuva decu na koncertu u zamenu za kartu: Nazvala je sebe "profesionalnom Swiftie"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače "Swiftie" ja naziv za fanove pevačice Tejlor Svift

  • 0
Taylor Swift, Tejlor Svift Foto: Tanjug/AP

Dadilja se ponudila da besplatno odvede decu na koncert Tejlor Svift u zamenu za kartu, a ljudi su njenu taktiku nazvali "genijalnom" piše Daily Mail.

Ona je objasnila da njen posao obuhvata rešavanje parkinga, vođenje dece kroz gužvu i pravljenje fotografija i videa. Drugi Fejsbuk korisnici ispratili su Julijine korake i oglasili slične usluge u zamenu da vide pop zvezdu uživo.

"Da li ste roditelj koga vuku na koncert Tejlor Svift u Denveru? Da li ste roditelj koji nerado nosi svoje mini Swiftie* na koncert? Imam savršeno rešenje... Čuvaću vašu decu!", napisala je Julija u svom oglasu, nazivajući sebe "profesionalnom Swiftie".

*Inače "Swiftie" ja naziv za fanove pevačice Tejlor Svift.

Uprkos Julijinom "čudnom pokušaju", kako su ga neki nazvali, ispostavilo se da je uspela da nabavi karte za turneju Eras, iako je neizvesno da li njen oglas urodio plodom.

"Najbolji način da dođete do karte za koncert", stoji u jednom od komentara na genijalni potez Julije.

"Kao profesionalna dadilja mnogo sam ljuta na sebe što se sama nisam setila ovako nečeg. Čuvam ovu priču za sledeću turneju", stoji pak u drugom.

(Telegraf Biznis)

Video: Dobili smo recept za najbolji burek

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>