• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vodeći stručnjaci iz Turske u avgustu u Beogradu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Saradnja između bolnica Acibadem iz Istanbula i Acibadem Bel Medic iz Beograda neprestano se razvija kako bismo proširili medicinske usluge dostupne našim pacijentima

  • 0
Acibadem BelMedic Foto: Promo/ Acibadem Bel Medic

U protekle dve godine, Acibadem Bel Medic uspešno sarađuje sa kolegama iz Turske u cilju unapređenja kvaliteta usluga, razmene znanja i primene najboljih poslovnih praksi.

Tim povodom će ugledni doktori sa višedecenijskim iskustvom u različitim oblastima, koji rade u nekim od najprestižnijih zdravstvenih ustanova, boraviti u Beogradu, gde će u bolnici Acibadem Bel Medic svakog meseca obavljati preglede, konsultacije i intervencije.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će ugledni gastroenterolog iz Acıbadem Ataşehir bolnice, Prof. dr. Selçük Dişibeyaz, posetiti Beograd 18. i 19. avgusta, gde će vršiti preglede i intervencije u Acibadem Bel Medicu. Prof. Dişibeyaz je ekspert u oblasti dijagnostike tumora digestivnog trakta i tokom svoje bogate karijere postigao je izvanredne rezultate, pružajući zadovoljstvo brojnim pacijentima.

U Acibadem Bel Medic bolnici, Prof. Dişibeyaz će pružiti sledeće vrste pregleda i dijagnostike: ERCP, lečenje opstrukcije bilijarnog trakta i bilijarnih stentova, dijagnostiku gastrointestinalnih tumora, lečenje tumora i polipa probavnog sistema, intervencije na pankreasu, želucu i debelom crevu, endoskopski tretman gojaznosti i mnoge druge inovativne procedure. Njegova vrhunska ekspertiza i iskustvo, donose nadu i optimizam pacijentima koji traže najbolje moguće rešenje za svoje zdravstvene probleme.

Takođe, prof. dr. Mustafa Sofikerim, eminentni urolog, boraviće u Beogradu 17., 18. i 19. avgusta, gde će vršiti preglede i intervencije u Acibadem Bel Medicu. Prof. dr. Mustafa Sofikerim je priznat stručnjak za dijagnostiku i lečenje bolesti prostate i bubrega, a svoje znanje i veštine urološke hirurgije uspešno primenjuje već više od dve decenije. Njegova specijalnost obuhvata laparoskopske urološke intervencije i prostatektomiju.

Prof. dr. Sofikerim je takođe član mnogih profesionalnih organizacija, što svedoči o njegovom visokom profesionalnom standardu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, postao je priznat ekspert u robotskoj hirurgiji, čime je unapredio i olakšao brojne medicinske procedure. Ova izuzetna poseta pruža jedinstvenu priliku pacijentima u Beogradu da se konsultuju sa vodećim stručnjakom u oblasti urologije, čija stručnost i iskustvo obećavaju najbolju moguću negu, lečenje i rezultate.

Dodatne informacije kao i zakazivanje pregleda moguće je putem broja telefona 060/309 1000, ili iz inostranstva +38160 309 1070 preko viber i whatsapp aplikacije.

Bel Medic je 2021. godine postao deo vodećeg lanca bolnica iz Turske – Acibadem, koji pripada drugom najvećem zdravstvenom sistemu u svetu – IHH Healthcare, sa 80 bolnica u deset zemalja.

U Srbiji, građani već dele pozitivna iskustva sa jednim od najprestižnijih zdravstvenih sistema – Acibadem lancem bolnica. Sa reputacijom koja ga čini sinonimom za vrhunsku medicinsku negu, ovaj lanac bolnica proširio je svoje usluge ne samo u Turskoj, gde je prisutan od 1991. godine, već i na tržištima Severne Makedonije, Bugarske, Holandije, i, naravno, u Srbiji. Acıbadem se ističe sa 21 bolnicom, 13 ambulantnih centara, preko 4.200 kreveta, i impresivnim brojem od preko 22.500 zaposlenih i 4.000 lekara, čime je postao vodeći zdravstveni sistem u ovom delu sveta.

Deo ovog uglednog lanca, Acibadem Bel Medic danas je prepoznat kao vodeći privatni zdravstveni sistem u Srbiji. Akreditovan po svim evropskim standardima, ova bolnica pruža vrhunsku negu i lečenje za preko 500,000 pacijenata, uz podršku preko 500 lekara. Naš tim vrhunskih stručnjaka iz svih medicinskih specijalnosti posvećen je 24 sata dnevno kako bi obezbedio najbolju moguću brigu za decu i odrasle.

Uz Acibadem Bel Medic vaše zdravlje je naš prioritet. Pružamo vrhunsku medicinsku negu sa pažnjom i stručnošću koja je prepoznata širom sveta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>