• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Unapređena kupovina za sve Maxi Online kupce

Vreme čitanja: oko 2 min.

Delez Srbija otvorila prvi specijalizovani Distributivni centar za online prodaju hrane u Srbiji

  • 0
Maxi online

Foto: Andrej Nihil

Delez Srbija nastavlja da podiže standarde u oblasti maloprodaje otvaranjem prvog specijalizovanog skladišta za online distribuciju hrane u Srbiji. Ovaj moderni centar, izgrađen na Bežanijskoj kosi u Beogradu, omogućava bržu, kompletniju i efikasniju dostavu proizvoda korisnicima Maxi Online prodavnice, a ujedno predstavlja nastavak posvećenosti kompanije digitalizaciji i stalnom unapređenju korisničkog iskustva.

Distributivni centar na Bežanijskoj kosi pravi je tehnološki biser opremljen najsavremenijom opremom i softverima, osmišljen tako da odgovori na sve zahteve savremenog kupca. Prostire se na čak 6.700 kvadratnih metara i time omogućava skladištenje širokog asortimana proizvoda u optimalnim uslovima, garantujući njihovu svežinu i kvalitet prilikom dostave. Za korisnike Maxi Online prodavnice ovaj centar znači kraće vreme čekanja, širi izbor proizvoda, bolju dostupnost i pouzdanost u isporuci.

Izgrađen je prema svetskim standardima u oblasti internet prodaje i poseduje kapacitet da odgovori na rastuće potrebe tržišta. U njemu će do kraja godine raditi 500 zaposlenih, obučenih da efikasno i brzo obrade, pripreme i distribuiraju svaku narudžbinu. Oni će, kroz stalne treninge i edukacije, raspolagati najnovijim znanjima iz oblasti online distribucije, čime se osigurava da svaki korisnik dobije najviši standard usluge.

Maxi online

Foto: Andrej Nihil

- Poslednjih 15 godina aktivno uvažavamo sve komentare i sugestije Maxi Online kupaca, a sa svakim unapređenjem funkcionalnosti prodavnice našu uslugu podižemo na viši nivo. Otvaranje novog Distributivnog centra po najvišim standardima gradnje, bio je prirodni korak za nas, ali i odgovor na sve veći broj aktivnih kupaca koji žele da online porudžbina bude dostavljena u vreme i na lokaciju koja njima odgovara uz savršen tretman i logistiku. Ovom investicijom, koja je vredna 11 miliona evra, podigli smo nivo kvaliteta isporuke za sve online kupce, a našim kolegama omogućili odličnu lokaciju za rad koja će nam pomoći da održimo poziciju tržišnog lidera u elektronskoj trgovini u Srbiji - istakao je pri puštanju u rad novog Distributivnog centra Nikola Zečević, direktor digitalnog poslovanja u kompaniji Delez Srbija.

Maxi Online prodavnica u ponudi ima širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih artikala, a veliku pogodnost, sem odabira adrese, predstavlja i mogućnost izbora termina dostave koji kupcu najviše odgovara. Uz pomoć napredne tehnologije i stalnih inovacija, među kojima je svakako i ovaj jedinstveni magacin za online distribuciju, kompanija ostaje posvećena pružanju najvišeg iskustva kupovine i odgovaranju na potrebe svojih kupaca u digitalnom dobu.

Kompanija Delez Srbija nudi i digitalnu aplikaciju lojalnosti koja omogućava personalizovane popuste i uštedu kućnog budžeta. Aplikacija „Moj Maxi“ uz pomoć naprednih algoritama prati navike korisnika i kreira personalizovane ponude i popuste, a za godinu i po dana rada beleži više od milion korisnika.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>