• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raste broj pet-friendly mesta za druženje, rad, ali i izmirenje obaveza: I naše preduzeće među njima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možda niste znali, ali svoje kućne ljubimce, pse i mačke, možete da uvedete sa sobom kada posećujete objekte Pošte Srbije

  • 0
pas, kuče, posao, devojka i ljubimac na poslu Foto: Shutterstock

Malo ljudi to zna, pa je red da vas podsetimo: još od jula 2021. prilikom dolaska u objekte Pošte Srbije - u celoj zemlji - sa sobom možete povesti i svoje kućne ljubimce (pse i mačke).

Naravno, to je moguće uz poštovanje određenih pravila, a spisak pet-friendly pošta možete pogledati ovde.

"Odobravamo dovođenje malih pasa i mačaka, isključivo uz prisustvo i nadzor svojih vlasnika. Vaš ljubimac mora biti na povocu, odnosno, u odgovarajućem transporteru i ne smete ga ostavljati samog. Dozvoljeno je uvođenje pasa i mačaka do 8 kg težine i visine do 50 cm", navode iz ovog državnog preduzeća.

Inače, mnoge kompanije su prepoznale značaj uspostavljanja pravila za boravak kućnih ljubimaca, svesni činjenice da su vlasnici ili mnogo vezani za njih ili nemaju kome da ih ostave, a moraju da ispune određene obaveze ili, jednostavno, žele da na kafu sa prijateljicom - povedu i svoje "mezimče".

Na taj način, gradi se dodatno poverenje između pružaoca usluge i potrošača, kao što je slučaj i sa Poštom Srbije, jer je u pitanju institucija koju građani posećuju svakodnevno.

Sigurno ste primetili da je uvođenje kućnih ljubimaca dozvoljeno i u tržnim centrima, kafićima i restoranima, pa čak i na radnom mestu.

Telegraf Biznis je svojevremeno pisao upravo o tome kako psi menjaju poslovnu kulturu, zasad doduše u Japanu, ali je pitanje vremena kada će ova praksa zavladati svetom.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>