• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danas je Dan otvorenih vrata za preduzetnice u PKS

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Danu otvorenih vrata učestvuju predstavnice sekcija za žensko i omladinsko preduzetništvo PKS, Parlamenta preduzetnika PKS i vlasnice malih i srednjih preduzeća

  • 1
posao, karijera Foto: Shutterstock

Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije (PKS) organizuje danas godišnji skup "Dan otvorenih vrata za preduzetnice".

Na tom stručnom skupu biće predstavljen Program podsticaja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za žensko preduzetništvo u 2023. godini, Inicijativa za formiranje regionalnog Saveta poslovnh žena Srbije i Crne Gore, pokrenuta u Podgorici, kao i projekat "Ona je vredna i bez nje ne vredi".

Obratiće se predsednik PKS Marko Čadež, direktorka Sektora preduzetništva PKS Branislava Simanić, pomoćnica ministra privrede Katarina Obradović Jovanović, pokrajinski sekretar za privredu i turizam Vojvodine Nenad Ivanišević, direktor Sektora za kredite i garancije Fonda za razvoj Srbije Jasna Dobrisavljević i državni sekretar u Ministarstvu privrede

Milan Čukić, najavljeno je iz PKS.

U Danu otvorenih vrata učestvuju predstavnice sekcija za žensko i omladinsko preduzetništvo PKS, Parlamenta preduzetnika PKS i vlasnice malih i srednjih preduzeća.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>