• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kameni pod iz Italije i dva dizajnerska stola iz Amerike: Izgled nove premium prodavnice

Vreme čitanja: oko 1 min.

U prodavnici je sve otvoreno i svedeno na apsolutni minimum, kako bi se poboljšalo samo iskustvo kupovine

  • 0
istyle, premium radnja Foto: Telegraf.rs

"Cilj ovog koncepta jeste da donese viši nivo korisničke usluge i bolje iskustvo kupovine", istakla je Ljiljana Bauk, generalna direktora iStyle za Srbiju povodom otvaranja prve Epl Premium prodavnice u Beogradu.

Za razliku od prethodnih objekata, u ovom, koji će zvanično biti otvoren sutra u tržnom centru "Ušće", sam način izlaganja proizvoda biće potpuno drugačiji.

U Premium prodavnici je sve otvoreno i svedeno na apsolutni minimum, kako bi se poboljšalo samo iskustvo kupovine.

- Premium partner koncept je nešto na čemu smo radili dve godine zajedno sa našim kolegama iz Epla i drugih iStyle-ova u regionu, lokalnim partnerima i zaposlenima. Ništa ne bi bilo moguće da nije postojao ceo jedan tim koji se ovim bavio - dodala je Bauk.

Dizajn koncepta nove radnje osmišljen je u sedištu Epla, od strane specijalno treniranih dizajnera, pa je tako kameni pod iz Italije, dva dizajnerska stola dolaze iz Amerike, a ostatak nameštaja i rasveta iz Nemačke.

U novoj flagship prodavnici iStyle će pružati stalne usluge, uključujući zamenu ekrana iPhone-a ili baterije istog dana. Kupci će takođe imati na raspolaganju niz načina za plaćanje, uključujući beskamatne finansijske usluge, iStyle Comfort pakete usluga, programe staro za novo i nove programe lojalnosti.

U prodavnici će raditi i stručni tim koji će nuditi redovnu besplatnu edukaciju, a biće održavane i radionice. Prve obuke će pokrivati teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savete i trikove za napredne Mac korisnike, kao i obuke za uređivanje videa.

(Telegraf Biznis)

Video: Gejmeri zarade 7 srpskih plata, spremaju se za turnir kao sportisti, a evo kakvo je njihovo zdravlje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>