• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tom Brejdi ima novi posao, ali ne u svetu sporta: Sa ovim ga nikad ne biste povezali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Delta je u sredu saopštila da će Brejdi postati "strateški savetnik" avio-kompanije

  • 0
Tom Brejdi Foto: Tanjug/AP

Slavni sportista Tom Brejdi ima novog poslodavca, a to je "Delta Air Lines".

Sedmostruki šampion Super Bowl-a proširuje svoje poslovne poduhvate posle NFL karijere, pridružujući se Delti, a njegov posao će biti pomaganje u internoj obuci zaposlenih.

Takođe će se pojavljivati u eksternim reklamnim kampanjama, piše CNN.

Delta je u sredu saopštila da će Brejdi postati "strateški savetnik" kompanije. On će, zapravo, biti u partnerstvu sa Deltom kako bi savetovao o "alatima za timski rad", za više od 90.000 zaposlenih u toj avio-kompaniji, ali i kako bi učestvovao u odabranim marketinškim kampanjama, saopšteno je.

U svojoj prvoj godini, Brejdi će raditi sa zaposlenima Delte na „uključuvanju i kulturnom poznavanju“ u kompaniju, i pojavljivaće se u seriji videa izvršnog direktora, Eda Bastijana, u vezi sa poslovnim liderima, filantropima i drugima.

Iako detalji partnerstva nisu bili konkretni, čini se da Delta želi da koristi Brejdija kao "nešto više od portparola" i slavne ličnosti za promociju brenda, rekao je Alen Adamson, marketinški stručnjak i suosnivač konsultantske kuće "Metaforce".

Brejdi bi, tako, mogao da učestvuje u vežbama za obuku zaposlenih, gde bi razgovarao o timskom radu i upravljanju krizom, rekao je Adamson.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>