• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Američki portal traži izveštača o Tejlor Svift: Nude puno radno vreme, a evo šta posao podrazumeva

Vreme čitanja: oko 2 min.

Reporter će takođe biti odgovoran za izveštavanje o njenom uticaju na svet poslovanja

  • 0
Taylor Swift, Tejlor Svift Foto: Tanjug/AP/George Walker IV

Obožavaoci Tejlor Svift izdvojili su hiljade dolara da bi prisustvovali njenoj hit Eras turneji ove godine. Ali od skoro, jedan srećni novinar će biti plaćen da prati pop zvezdu na nastupima.

List "Tennessean" traži novinara koji može "na papir preneti muzički i kulturni uticaj Tejlor Svift".

- Tražimo energičnog pisca, fotografa i profesionalca na društvenim mrežama koji može utažiti neospornu žeđ za svim stvarima povezanim sa Tejlor Svift - navodi se u nedavno objavljenom oglasu za posao.

Posao takođe neće biti fokusiran isključivo na njenu muziku. Reporter će takođe biti odgovoran za izveštavanje o njenom uticaju na svet poslovanja.

- Kroz analizu činjenica reporter će identifikovati zašto se uticaj pop zvezde samo širi, šta njeni fanovi predstavljaju u pop kulturi i efekat koji ona ima u muzičkom i poslovnom svetu - navodi se u oglasu.

Uslovi za posao uključuju diplomu iz komunikacija, novinarstva ili marketinga, kao i pet godina rada u digitalnoj redakciji.

Posao će favorizovati kandidata sa "jasnim i konciznim stilom pisanja", kao i "temeljnim razumevanjem metrike i načina korišćenja podataka za razumevanje ponašanja publike".

Kandidati takođe moraju biti spremni i voljni da putuju u inostranstvo. Hardkor Sviftis će možda morati da procene svoju odanost pre nego što se prijave: u oglasu stoji da je potreban "novinara sa glasom, neko ko nije pristrasan“.

- Ovaj reporter će zabeležiti najveće trenutke u narednim delovima turneje Tejlor Svift, nudeći čitaocima USA TODAI, The Tennessean-a i više od 200 lokalnih izvora pogled iznutra - navodi se u oglasu.

Da biste se prijavili za ulogu, moraćete da pošaljete biografiju, linkove do vaših radova, kao i propratno pismo. Oglas za posao pojavio se pošto je Eras turneja nedavno postala turneja sa najvećom zaradom svih vremena, nadmašivši rekordnu prodaju od milijardu dolara.

Turneja je bila toliko popularna da je Svift uspela da sklopi dogovor sa AMC Theaters kako bi se koncertni film našao i u bioskopima. Ulaznice za pozorišni događaj toliko su se prodavale da su neki analitičari predviđali da bi tokom prvog vikenda mogao zaraditi 100 miliona dolara.

(Telegraf Biznis)

Video: Britanka slučajno iznajmila ceo najluksuzniji hotel na Baliju umesto par soba: Dobila raj od odmora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>