• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sajam poslova i praksi: "JobFair – Kreiraj svoju budućnost!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tradicionalno, svakog prvog ponedeljka i utorka u novembru, ove godine 6. i 7. novembra, održaće se Sajam poslova i praksi "JobFair – Kreiraj svoju budućnost!" u Zgradi tehničkih fakulteta (Bulevar kralja Aleksandra 73) i na Mašinskom fakultetu (Kraljice Marije 16) u Beogradu

  • 0
Job Fair Foto: Promo

Organizatori događaja su dve neprofitne i apolitične studentske organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC LK Beograd.

Davne 2005. godine, grupa studenata je došla na ideju da smanji nezaposlenost u državi i spreči drastičan odliv mozgova, pa je kao rezultat nastao Sajam, koji ove godine slavi devetnaesti rođendan. Vrata Zgrade tehničkih fakulteta su otvorena za sve studente i diplomce prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških fakulteta, koji će zajedno sa mnogobrojnim kompanijama upotpuniti ovogodišnji Sajam.

Na Sajmu će studenti imati priliku da se bolje upoznaju sa predstavnicima kompanija, i saznaju kakve poslove i prakse nude. Pored toga, JobFair pomaže studentima da razviju svoje veštine kroz dodatne sadržaje:

  • "LevelUp – Podigni nivo svojih veština!" – seminar besplatnih radionica na kojima će predstavnici kompanija pokazati studentima kako da unaprede svoje meke veštine za brži i lakši pronalazak posla i prakse, koje će se održati i 22. oktobra na Mašinskom fakultetu. Za ovu radionicu se možete prijaviti putem sajta do 11.10.
  • "Panel diskusija – Pođi pravim putem!"– ima za cilj da učesnicima pruži odgovore na značajna pitanja koja će im pomoći na početku karijere i u daljem profesionalnom razvoju, a ove godine će se održati 26. oktobra na Tehnološko-metalurškom fakultetu.
  • TechTalk – kroz neformalnu atmosferu, studenti će diskutovati sa zaposlenima kompanija o aktuelnim temama iz inženjerske branše, i 7. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta. Biće realizovan u vidu predavanja u trajanju od 45 minuta.
  • Razgovor za posao – radionica na kojoj studenti imaju priliku da osete atmosferu intervjua za posao, oslobode se treme i tako poboljšaju svoje veštine komunikacije, održava se na Mašinskom fakultetu 6. i 7. novembra. Za ovu radionicu se možete prijaviti putem sajta do 10.
  • CV baza – u bilo kom trenutku posetioci Sajma mogu ostaviti svoj CV u bazi na našem sajtu, a on će biti dostupan svim kompanijama koje učestvuju u projektu.

Svi sadržaji će se održati uživo i potpuno su besplatni, a za više informacija možeš posetiti sajt www.jobfair.rs, kao i društvene mreže: Instagram (@jobfairrs), Facebook (@jobfairrs) i LinkedIn (JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>