• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Program za mlade "NIS Energy" - Dobitnik nagrade "Digital Awards"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Program "NIS Energy" kompanije NIS dobitnik je nagrade "Digital Awards" za HR Employer branding online kampanju koja je dodeljena u okviru konferencije #Digital2023

  • 0
NIS Energy Foto: Promo/ NIS

Priznanje je u ime kompanije NIS primila Marijana Paunović, rukovodilac Sektora za regrutaciju i selekciju u NIS-u.

Ovogodišnja kampanja "NIS Energy" inspirisana je energičnim i motivisanim mladim ljudima, čije će ideje doprineti stvaranju nove energije u poslovanju kompanije. Reč je o jednogodišnjem plaćenom programu za diplomce i master studente odabranih fakulteta u Srbiji, koji pruža mogućnost talentovanim mladim stručnjacima da svoje prve korake naprave u velikom sistemu kao što je NIS.

-Za nas je ovo priznanje od izuzetnog značaja jer je ulaganje u mlade jedan od strateških prioriteta za našu kompaniju. Utoliko nam je važnije što je i zajednica prepoznala ove naše napore i da su oni rezultirali ovom nagradom koja je i dodatni podsticaj da nastavimo da pružamo podršku mladima i u narednim godinama - istakla je Marijana Paunović.

NIS Energy Foto: Promo/ NIS

U prethodnim sezonama program "NIS Energy" je završilo 37 polaznika, a svi su ostali da rade u NIS-u i nakon završetka programa. Kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, NIS u kontinutetu ulaže u mlade stručnjake koji predstavljaju novu snagu za budući razvoj kompanije. Ove godine NIS je po četvrti put otvorio vrata mladim talentima koji do 1. oktobra mogu da se prijave na program "NIS Energy", a svi detalji u vezi sa konkursom dostupni su na sajtu kompanije NIS.

"Digital Awards" nagrade i priznanja iz oblasti medija, telekomunikacija, PR-a, ICT industrije i digitalnih inovacija dodeljene su u čast jubileja konferencije #Digital2023 koja je ove godine održana 10. put, u hotelu "Hajat" u Beogradu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>