• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako želite da budete kuvar, ovo je konkurs za vas: Traje do 25. septembra, a poznati su i uslovi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na konkurs mogu da se pirjave kandidati koji su stariji od 18 godina i koji imaju minimum završenu osnovnu školu

  • 0
Kuvar, kuvanje, hrana Foto: Shutterstoc

Konkurs za upis nove generacije na besplatnu devetomesečnu "Obuku za kuvare", koji je raspisala Ustanova Studentski centar "Beograd" traje do 25. septembra.

- Konkurs za pohađanje obuke za kuvara počeo je 4. septembra i trajaće do 25. septembra. Obuka traje devet meseci, potpuno je besplatna i obavljaće se u restoranima masovne ishrane, koji su opremljeni najsavremenijom restoranskom opremom i raspolažu kapacitetom od 25.000 obroka dnevno, kao i u eminentnim 'a la akrt' restoranima i hotelima - rekao je za Tanjug Vladimir Cvijović, zamenik direktora Studentskog centra "Beograd".

On je dodao da je uslov za prijavu na Konkurs da kandidati budu stariji od 18 godina, kao i da imaju minimum završenu osnovnu školu.

- Broj polaznika je ograničen na 30, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na Konkurs popunjavanjem formulara na sajtu Ustanove ili lično u direkciji Ustanove Studentski centar "Beograd". Obuka počinje u oktobru mesecu - kaže Cvijović.

Prema njegovim rečima, obuka se sastoji iz dva dela, praktičnog dela nastave i teorijskog, gde će se polaznici upoznati sa vrstama kuhinja i jela u realnim uslovima.

- Jako je značajno da će polaznici obuke nakon završetka besplatne Škole kuvanja dobiti sertifikat stručne osposobljenosti za kuvara koji je priznat od strane države. Zbog sve većih potreba tržišta za kvalitetnim i obučenim kuvarima, ovo je jedinstvena prilika koja će najboljim polaznicima da obezbedi zaposlenje - istakao je Cvijović.

(Telegraf Biznis)

Video: Šta smo sve jeli u Seulu, da li biste ovo probali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>