• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prijava na She’s Next konkurs još kratko traje: Finansijska podrška od po 5000 evra za 3 poslovne ideje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Finansijska podrška od po 5000 evra za 3 poslovne ideje i podrška pri formiranju 20 online prodavnica

  • 0
Visa konkurs Foto: Promo

Konkurs je otvoren do 24. oktobra 2023. godine, do 23:59h.

Konkurs koji ne želite da propustite ukoliko želite da postanete ili ste već preduzetnica!

Kampanja She's Next, empowered by Visa i ove godine je nastavila sa pružanjem podrške ženama u svetu preduzetništva. Pored besplatnih online sesija i edukativnih materijala, ova godina donela je i konkurs: bespovratna podrška po 5000 evra za tri žene koje žele da postanu ili su već preduzetnice – sada je trenutak da ostvarite svoje preduzetničke ideje.

Takođe možete aplicirati i za podršku pri formiranju onlajn prodavnice, ukoliko već imate razvijen proizvod, ali vam je potrebna podrška da ga plasirate na tržište.

Nakon administrativne selekcije koju će sprovesti Trag fondacija, članice She's Next Veća žena izabraće deset ideja koje će učestvovati na finalnom takmičenju Elevator pitch, za finansijsku podršku, kao i 20 projekata kojima će biti potpomognuto osnivanje onlajn prodavnice (prijava se može izvršiti za jedan od ova dva vida podrške). She's Next Veće žena će odluku doneti na osnovu vizije poslovne ideje, njene poslovne perspektive, digitalizacije, društvene misije i opšteg utiska.

U okviru treće faze, deset izabranih finalistkinja proći će kroz grupne i pojedinačne obuke koje će ih pripremiti za Elevator Pitch, koji će biti organizovan u okviru Velikog edukativnog događaja u poslednjoj fazi. Tom prilikom će svaka finalistkinja imati 90 sekundi za prezentaciju svog projekta, a petočlani stručni žiri izabraće tri projekta koji će dobiti finansijsku nagradu. Takođe, žiri će na događaju dodeliti i nagrade u vidu izrade onlajn prodavnica za 20 preduzetničkih ideja.

Prijavni formular za učešće na konkursu nalazi se na sledećem linku. Za više informacija o konkursu posetite sajt Trag fondacije.

Sve žene koje imaju ideju i plan za pokretanje biznisa, kao i one koje već posluju a željne su novih znanja i iskustava, pozivamo da se prijave za članstvo u She’s Next zajednici i dobiju sve potrebne informacije o sledećim koracima u kampanji tokom 2023. godine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>