• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najnovije saopštenje Er Srbije: Obustavljaju se letovi do Tel Aviva do kraja novembra

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od početka sukoba iz Tel Aviva je letovima “Er Srbije“ prevezeno više od 1.000 putnika iz celog regiona

  • 0
Er Srbija Aerodrom Nikola Tesla Foto: Mateja Beljan

"Er Srbija privremeno obustavlja redovne letove između Beograda i Tel Aviva usled složene bezbednosne situacije", navodi se u zvaničnom najnovijem saopštenju nacionalne avio-kompanije.

- Počev od danas usled sve složenije bezbednosne situacije u Izraelu, Er Srbija je primorana da privremeno obustavi saobraćaj između Beograda i Tel Aviva - dodaje se.

Kako se navodi u saopštenju, sledeći let planiran za nedelju 22. oktobra 2023. godine neće biti obavljen, kao ni svi ostali letovi do kraja novembra.

- Prodaja karata Er Srbije na toj liniji privremeno je obustavljena. Svi putnici koji imaju kupljene karte za letove do kraja novembra treba da se jave Er Sriji i imaće pravo na punu refundaciju - dodaje se u saopštenju.

Dodaje se da nacionalni avio-prevoznik nastavlja da pažljivo prati informacije u vezi sa aerodrom "Ben Gurion" u Tel Avivu i u kontaktu je sa svim nadležnim službama i organima.

- O ponovnom uspostavljanju letova kada se za to steknu uslovi, srpska nacionalna avio-kompanija će odmah obavestiti javnost. Bezbednost putnika i članova posade najvažniji je prioritet za Er Srbiju - zaključuje se u saopštenju.

Dešavanja u Izraelu iz časa u čas možete pratiti u našem blogu.

Podsetimo, od početka sukoba iz Tel Aviva je letovima “Er Srbije“ prevezeno više od 1.000 putnika iz celog regiona.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>