• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ananas.mk počeo sa radom: Klik!Bum!Tras! Makedonija je dobila svoj Ananas

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ananas E - Commerce svečano obeležio rad u Makedoniji

  • 0
Marko Carević, CEO Ananas Marko Carević, CEO Ananas/ Foto: Promo/ Pece Nastevski

Svečanim događajem u Skoplju i zvanično je obeležen početak poslovanja Ananasa u Makedoniji.

Kao što je i najavljeno, ananas.rs, lider u oblasti domaćeg e-commerca otpočeo je svoje regionalno širenje, a prvi korak ka tom cilju predstavlja lansiranje ananas.mk. Gala događaju prisustvovao je Miroslav Mišković, predsednik Delta Holdinga, kao i potpredsednici ove grupacije. Otvaranje Ananasa u Makedoniji predstavlja najveći onlajn projekat podržan od strane Delta Holdinga, sa ciljem pružanja vrhunskog iskustva onlajn kupovine korisnicima širom regiona.

Svečanost je otvorila Nina Angelovska, direktorka za internacionalni razvoj. Tim povodom istakla je da će Ananas.mk nastaviti da postavlja standarde u oblasti e-trgovine i pruža najbolje iskustvo kupcima i partnerima, a izrazila je i zahvalnost svim partnerima koji su podržali projekat od samog početka poslovanja na ovom tržištu.

Prisutnima se obratio i Denis Ampov, Country Manager kompanije Ananas.mk, ističući trud i predanost tima koji je omogućio uspešno lansiranje platforme. Ampov je izrazio uverenje da će Ananas.mk postati ključni igrač u oblasti onlajn trgovine i doprineti rastu i razvoju digitalne ekonomije, zaposlenosti i privrede u zemlji.

Goste je pozdravio i CEO Ananas e-commerce Marko Carević koji je istakao:

-Ako vam pričam o tome da je čak 97 odsto pošiljaka iz našeg magacina stiglo do kupaca već narednog radnog dana, ako vam kažem da se poseta našoj platformi meri u milionima i da na dnevnom nivou ulistamo na desetine novih trgovaca, onda vam pričam o samo nekoliko ključnih stvari koje smo postigli za prvih godinu dana rada u Srbiji. A sada je red da to isto i još bolje i još efikasnije postignemo u Makedoniji. Nama nije cilj da prestignemo konkurenciju, cilj nam je da svaki prosečan građanin kada pomisli na onlajn trgovinu, klikne na Ananas. A to ćemo postići zajedno.

Izuzetno sam srećan što je prva zemlja na našoj mapi internacionalizacije baš Severna Makedonija. Čvrsto verujem da ćemo zajedno uspeti da postavimo najviše standarde na e-commerce tržištu i ojačamo privredu celog regiona.

Lansiranje Ananas.mk predstavlja početak nove ere – e-commerca u Severnoj Makedoniji i potvrđuje predanost kompanije stvaranju uspešnih poslovnih prilika za partnere i korisnike. Ananas će nastaviti da širi svoje prisustvo i doprinosi rastu lokalne ekonomije, nudeći visokokvalitetne proizvode i usluge putem svoje platforme.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>