• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izvučeni novi dobitnici stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobitnicima je sreću doneo Džudista Aleksandar Kukolj

  • 3

U večerašnjem, trećem izvlačenju u okviru novog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučena su još dva dobitnika dvosobnih stanova. 

Jedan od potencijalnih dobitnika stana je Stojan BukumirovićIzvučen je alfanumerički kod HD147456, a mesto prometa računa je Voždovac.

Drugi potencijalni dobitnik stana na Novom Beogradu je Dobrivoj Martonoši. Izvučen je alfanumerički kôd AB648454. Mesto prometa računa je Kikinda, javlja RTS.

U trećem izvlačenju učestvovalo je 1.015.463 građanina koji su poslali račune preko aplikacije, a u igri je bilo 265.886.058 polsatih računa

Dobitnicima je sreću doneo Džudista Aleksandar Kukolj.

U prvom izvlačenju stanove u Beogradu dobili su – Aleksa Vesić i Branislav Miodrag, a u drugom Milica Marković iz Kragujevca i Vesna Dotlić iz Pančeva.

U sledećem, četvrtom izvlačenju, biće poznati vlasnici dvosobnog i trosobnog stana, dok će u poslednjem izvlačenju biti dodeljeni trosobni i četvorosobni stan.

Nagradni fond ovog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>