• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

POZIV ZA SVE PREDUZETNICE I BUDUĆE PREDUZETNICE: Ponovo se okupljamo radi razmene znanja i iskustva

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kompanija Visa je posvećena pružanju podrške i osnaživanju žena koje žele da se upuste u preduzetničke vode, razviju svoje biznis ideje i steknu adekvatne veštine za početak uspešnog poslovanja

  • 0
Visa događaj Foto: Promo/ Ivana Todorović

She's Next Veliki edukativni događaj je završnica ovogodišnje kampanje, i održaće se u ponedeljak, 20. novembra u mts dvorani potpuno besplatno.

Sve preduzetnice i one koje to žele da postanu imaće priliku da čuju predavanja velikih imena naše poslovne scene poput Marije Ilić, predsednice Upravnog odbora Asocijacije industrije video igara Srbije, Slavimira Stojanovića Futra, grafičkog dizajnera, vizuelnog umetnika, ilustratora i profesora, Marije Kilibarde, TV lica i osnivačice KI brenda, Milana Maglova, edukatora iz oblasti promocije biznisa na društvenim mrežama, kao i mnogih drugih.

Visa događaj Foto: Promo/ Ivana Todorović

Žene preduzetnice koje su u prethodnim godinama razvijale svoje inovativne ideje pružiće uvide u svoje početke kroz sadržajne panel diskusije. She’s Next ekspertkinje, edukatori i predstavnici različitih relevantnih udruženja i organizacija biće tu da usmere i podrže svojim savetima učesnice Velikog edukativnog događaja.

Osluškujući potrebe koje su isticale žene preduzetnice u Srbiji, osmišljene su raznovrsne radionice koje nude širok spektar praktičnih alata neophodnih za kreiranje daljih preduzetničkih koraka. Na ovaj način biće pokriven vizuelni segment biznisa u nastanku, prepoznatljivost kroz osmišljavanje dublje priče o brendu, kao i neke od uvek aktuelnih tema kreiranja finansijske projekcije, plaćanja, trendova u digitalnom marketingu, pronalaženja tržišne niše i predstavljanja proizvoda ili usluge ciljnoj grupi.

Visa događaj Foto: Promo/ Ivana Todorović

Sve prisutne žene imaće priliku da steknu dragocena poznanstva, izlože svoje ideje nekom od prisutnih eksperata i dobiju direktne savete za unapređenje idejnih koncepata i daljih koraka u poslovanju.

Poseban deo događaja biće posvećen Elevator pitch konceptu, tokom kojeg će 10 žena finalistkinja She’s Next finansijskog konkursa predstaviti svoje biznis planove. Žiri će na samom događaju odlučiti koje tri poslovne ideje dobijaju bespovratna sredstva u iznosu od po 5.000 evra. Još jedan od vrednih podsticaja za najbolje jeste 20 online prodavnica čije osnivanje potpomaže kompanija Visa.

Visa događaj Foto: Promo/ Ivana Todorović

Sve zainteresovane se mogu pridružiti She’s Next zajednici i uskoro dobiti više informacija o prisustvu ovom događaju, uz jednostavnu prijavu na visa.rs. Veliki edukativni događaj je posvećen svim ženama koje imaju već postojeći biznis ili ambiciju da ga pokrenu, a članstvo u She’s Next zajednici i pristup svim predavanjima, aktivacijama i radionicama je potpuno besplatno.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>