• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Coca-Cola Hrvatska" o slučaju trovanja u Rijeci: Stigli su nalazi državnog inspektorata

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nastavljamo s potpunom transparentnošću sarađivaćemo sa svim nadležnim telima tokom istrage jednog izolovanog slučaja u Rijeci.", piše u saopštenju kompanije

  • 1
Voda Foto: Shutterstock, Wikipedia

Coca-Cola HBC Hrvatska poslala je saopštenje u kojem navode da je i poslednja analiza Državnog inspektorata pokazala da je sa serijom povučenih proizvoda sve u redu i da nisu pronađene nikakve nepravilnosti.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Poslednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. novembra 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda.

Serija "Romerquelle Emotion" s ukusom borovnice i nara, 330 ml, roka trajanja do 12.2023. L17, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena s tržišta 8. novembra 2023. godine nakon zahteva Državnog inspektorata Republike Hrvatske. Nakon sprovedene analize, sada je potvrđena zdravstvena ispravnost ove serije.

Drago nam je što i ovaj nalaz Državnog inspektorata Republike Hrvatske otklanja svaku sumnju u kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Nastavljamo s potpunom transparentnošću sarađivaćemo sa svim nadležnim telima tokom istrage jednog izolovanog slučaja u Rijeci.

Iskreno smo zahvalni našim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vernosti i poverenju u naše poslovanje i brandove i još jednom naglašavamo da su naši proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti, kojima smo potpuno predani tokom više od 55 godina na hrvatskome tržištu", piše u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soršo

    16. novembar 2023 | 18:25

    Promenili smo piće. Navedene proizvode ni u ludilu više.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>