• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inostrana kompanija zainteresovana za našu namensku industriju, vrednost ugovora oko 310 miliona evra

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić je potvrdio ovu vest tokom obilaska hotela "Podrinje"

  • 1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će domaća namenska industrija početkom naredne nedelje potpisati ugovor sa jednom prijateljskom zemljom koji će vredeti više stotina miliona evra. 

- Svima se sviđaju naše puške, posebno haubice Nora. Ja sam doneo odluku kao vrhovni komandant i želim da upoznam ljude, da sa stokova ni jedno oružje, ni jedno oruđe ne može da ide van Srbije, ali ima pozitivnih vesti. Naša namenska industrija će dobiti verovatno najveći ugovor u ponedeljak ili utorak sa jednom prijateljskom zemljom koja nije u trenutnom ratnom sukobu i koja traži 48 haubica Nora - rekao je Vučić ranije danas u gostovanju na televiziji.

Vučić je potvrdio ovu vest tokom obilaska hotela "Podrinje" i rekao da očekuje da u "ponedeljak potpišemo verovatno najveći ugovor u istoriji Srbije".

- Zamislite kada potpišete ugovor sa samo jednom kompanijom iz inostranstva na oko 310, 320 miliona evra... znate kakvu to sigurnost daje našim kompanijama - rekao je Vučić.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    20. novembar 2023 | 19:58

    Sve što može da uništi. Pa namenska proizvodnja je osnov odbrane svake zemlje. To se ne daje strancima. Kao ni energetika.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>