• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žene se otimale oko jakne u Zari, neverovatna scena na Crni petak: Moralo da reaguje i obezbeđenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislite li da je Zara pala toliko nisko, da moraju da se bore jedne sa drugima?"

  • 2

Nekoliko žena otimalo se oko jakne u Zari na Crni petak. Video je objavljen na Tik-Toku, a na osnovu opisa, zaključuje se da je snimak nastao u Turskoj.

"Mislite li da je Zara pala toliko nisko, da moraju da se bore jedne sa drugima?", stoji u opisu videa, na kom se vide žene koje se otimaju oko jedne jakne.

Srećan kraj, ili možda samo rukav, izvukla je najmlađa devojka, koja je odjurila sa jaknom - pretpostavlja se do kase.

 

@yarenkarakulak Zara da saç baş kavgaya gircek kadar düştü mü sizce ya 😧#zaraindirim #blackfriday #karacuma #zaraindirimi #indirimliürünler ♬ Sıfır Bir Jenerik - Esat Bargun

Da ovo nije usamljen slučaj, te da "hajp" za Zarinom odećom vlada širom planete, govori i jedna druga situacija u kojoj je čak i obezbeđenje moralo da reaguje.

Na snimku, koji je takođe navodno nastao u Turskoj za vreme jučerašnjeg Crnog petka, vide se devojke koje udaraju jedna drugu preko obezbeđenja, koje pokušava da ih razdvoji.

Ovakvih situacija srećom nije bilo u Srbiji, ali ni popusta koji bi možda doveli do iste. Naime, popusti od 70 odsto odavno su stvar prošlosti za Crni petak, barem u našoj zemlji.

Ipak tradicionalno, i kod nas su najveći redovi bili ispred Zare, koja je ove kao i prošle godine nudila do 40 odsto popusta.

(Telegraf Biznis)

Video: "Sasvim je dovoljno 32": Koliko je vama kvadrata stambenog prostora dovoljno za život?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Didi

    26. novembar 2023 | 11:43

    Kod nas je otimačina za ćevape, ne za kožne jakne.

  • Marijana

    25. novembar 2023 | 14:54

    Nikad nisam razumela "opsesiju" Zarom, tako dosadnom odecom i mrtvim bojama koje nose samo bakice koje predju 90 godina. I jos otimacina?!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>