• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U sredu, 6. decembra, zatvara se deo auto-puta od raskrsnice "Ćićevac" do raskrsnice "Koševi"

Ekipa Biznisa
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na predmetnoj putanji, na svim karakterističnim lokacijama, predviđena je adekvatna putokazna signalizacija za vođenje tranzitnog saobraćaja

  • 0
saobraćaj, gužva, vožnja, muškarac vozi automobil, volan, špic Foto: Shutterstock

Zbog puštanja u saobraćaj Poddeonice 3: Makrešane – Kruševac (Koševi), auto-puta E761: Pojate-Preljina (''Moravski koridor''), planiranog za četvrtak, 7. decembra 2023. godine u 15 časova, biće zatvoren predmetni auto-put na delu od denivelisane raskrsnice „Ćićevac“ do kružne raskrsnice „Koševi“, objavljeno je danas na sajtu Koridora Srbije.

"Zatvaranje je neophodno zbog izvođenja završnih radova na Poddeonici 3: Makrešane – Kruševac (Koševi), a u cilju bezbednog funkcionisanja saobraćaja. Zatvaranje će se izvršiti u periodu od 6. decembra u 00:00 časova do puštanja Poddeonice 3 u saobraćaj. Tokom zatvaranja navedenog dela auto-puta, saobraćaj će biti preusmeren na alternativnu mrežu saobraćajnica, i odvijaće se dvosmerno sledećom putanjom:

Denivelisana raskrsnica „Pojate“ → auto-putem E761 (''Moravski koridor'') → isključenje na denivelisanoj raskrsnici „Ćićevac“ → Ćićevac (raskrsnica državnih puteva IIA 190 i IIA 215) → kružna raskrsnica Makrešane → državnim putem IIA 215 → Bivolje (raskrsnica državnih puteva IIA 215 i IB 38) → uličnom mrežom grada Kruševca (Balkanskom ulicom, ulicom Jug Bogdana i ulicom Cara Lazara) → kružna raskrsnica „Koševi“ (raskrsnica državnih puteva IB 23 i IIA 207) → dalje ka odredištu Kraljevo.

Na predmetnoj putanji, na svim karakterističnim lokacijama, predviđena je adekvatna putokazna signalizacija za vođenje tranzitnog saobraćaja. Za smer od Pojata ka Kraljevu, usvojene su destinacije „Kraljevo“ i „Čačak“, a u smeru od Kraljeva ka Pojatama destinacije „Beograd“ i „Niš“.

Kako bi se planirana izmena režima saobraćaja sprovela na što efikasniji način, predviđeno je i prisustvo patrola saobraćajne policije duž alternativne putanje, koje će svim učesnicima u saobraćaju biti od pomoći davanjem neophodnih obaveštenja, a u slučaju potrebe, i regulisanjem protoka saobraćaja na svim kritičnim lokacijama.

Nakon puštanja u saobraćaj Poddeonice 3: Makrešane – Kruševac (Koševi), uspostaviće se zatvoreni sistem naplate putarine na delu auto-puta od Pojata do Kruševca (Koševa), dodaje se u saopštenju.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>