• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Srbija mora da ima dobre puteve": Vesić u obilasku radova na deonici Ćurpija - Krušar

M. L.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Došao sam da obiđem radove, da razgovaram sa građanima i da im poručim da nam je podjednako važna ova saobraćajnica kao i auto-putevi i brze pruge

  • 1
Najnovija vest Telegraf.rs Foto: Ricardo MONTERO / AFP / Profimedia

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić obilazi radove na rekonstrukciji puta Ćuprija - Krušar.

- Rekonstruišemo 10,85 kilometara saobraćajnice, u šta je uloženo nešto više od 272 miliona dinara. Došao sam da obiđem radove, da razgovaram sa građanima i da im poručim da nam je podjednako važna ova saobraćajnica kao i auto-putevi i brze pruge - poručuje Vesić.

Kako kaže, svako mesto u Srbiji mora da ima dobre puteve, jer oni znače život i preduslov su za dalji razvoj.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    7. decembar 2023 | 12:22

    A bilo bi lepo da malo i ulice po glavnom gradu rekonstruišete... npr. Vojislava Ilića celu, Plavi most, Ustaničku, kneza Miloša, Tošin Bunar, kocke tj. kaldrmu kod Narodnog Pozorišta i ispod Brankovog mosta pošto su razvaljene a skoro su postavljene i to baš Vesić...i te kocke su postavljene naopako i kod kafe Pevac u centru isto kao sto su bile i kod Staklenca, al ovamo nisu okrenute na pravu stranu kao u centru sto je prepravljeno...pa ulice po Topčiderskom brdu su katastrofa, po Medaku 3 isto asfalt u kanalima, ispupčenjima....i tako vec godinama...Generalno je odvratno kad se nov asfalt prekopa zbog cevi za toplovod i onda se fušerski nabaca asfalt preko i ostane grbavo i udubljeno... a na tehničkom pregledu tražite da nam sve bude utegnuto, e pa ne moze zbog razvaljenih ulica i puteva... pozabavite se time, ljudi su nezadovoljni!!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>