• 39
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka prevarena u dečjem butiku u Beogradu: Kupila majicu na "sniženju", kod kuće shvatila da je upala u zamku

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li se i vama desilo da vas neko ovako "prevari"?

  • 39

Jedna Beograđanka rešila je da svoju devojčicu obraduje i kupi joj nešto novo od odeće. Kada je ušla u poznati butik dečije garderobe naišla je na majicu koja je bila savršena za njenu ćerkicu, a dodatno se obradovala kada je videla da je na sniženju, međutim, nije ni sanjala da će biti prevarena.

Posle kupovine mama se odmah zaputila kući kako bi što pre oprala majčicu i omogćila devojčici da je što pre obuče, počela je da skida etiketu i primetila da je snižena cena prelepljena više puta.

"Kao da me je nešto nateralo da krenem da skidam slojeve tih cena, nikada to ranije nisam radila", počela je priču ova mama za Telegraf.

Neprijatno iznenđenje za našu sagovornicu je usledilo kada je ispod snižene cene, zatekla još nižu i videla da cena nikada nije ni bila 1.700 dinara kako je na prvoj etiketi pisalo.

"Bila sam u šoku, majicu sam sa 1.700 dinara kupila za 1.200, a na jednoj od etiketa ispod pisalo je da je prvobitna cena 1.500, ispada da nikada nije ni koštala 1.700", objasnila nam je.

Ono što je najviše "iznerviralo" našu sagovornicu jeste činjenica da je majica na tom, ranijem sniženju koštala samo 900 dinara, pa se zapitala kakvo je sniženje uopšte i dobila.

Da li se i vama desilo da vas neko ovako "prevari"?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    16. decembar 2023 | 21:59

    Nisam trgovac niti se bavim tom profesijom ali ovde nema nikakve prevare . Jel lepo piše cena na etiketi majice i jel dotična platila tako kako je naznačeno ?! Gde je tu onda problem ,svašta ću pročitati kao da dotična ne živi u Srbiji. Cene nam se nažalost menjaju skoro svakodnevno, sve poskupljuje, tako da nema tu nikakve prevare

  • Soko

    16. decembar 2023 | 21:46

    Treba uvek proći više prodavnica i uporediti cene.Konkretno se radi o ručnoj mašini za mlevenje mesa.Cene su bile za istu mašinu 10 od 1900 do 3900 pa vidite šta rade prevaranti.U jednom tržnom centru su reklamirali za sve artiklove 15% popust.Kad smo obišli sve rafove konstatovali smo d su sve te cene sa popustom čak i više od redovnih u drugim radnjama.Nemojte biti lenji i zaletati se i kupovati u prvoj u koju uđete.

  • Zoran

    16. decembar 2023 | 21:30

    Sve dileri i prevaranti a niko ne suzbija i kontrolise....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>