• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

EPS produžio rok za plaćanje novembarskog računa: Popust od 5% važi do 29. januara

Ekipa Biznisa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neće biti zateznih kamata, niti isključenja

  • 0
bakšiš, napojnica, račun Foto: Shutterstock

"Elektroprivreda Srbije" AD produžila je rok dospeća računa za novembar 2023. na 29. januar 2024. godine, i svi kupci koji do tada izmire račun - ostvariće pravo na popust od 5 odsto - izjavio je za RTS Radovan Stanić, izvršni direktor za snabdevanje u EPS.

- Građani koji su platili novembarski račun u visini oktobarskog ostvariće popust za redovno plaćanje na ceo iznos računa za novembar, dok će razlika u iznosima biti prikazana na računu za decembar, kao dug iz prethodnog obračunskog perioda na koji neće biti obračunata kamata - pojasnio je Stanić.

- Naši kupci ne smeju da trpe zbog poteškoća koje je EPS imao usled sajber napada, i zato je produžen rok za popust za redovno plaćanje; neće biti zateznih kamata, niti isključenja - naglasio je Stanić.

Decembarski računi će stići na vreme, a naredne sedmice bi trebalo da se u funkciju vrati i portal Uvid u račun. Akcenat je i dalje na bezbednosti kako podaci kupaca ne bi bili ugroženi – zaključio je Stanić.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>