• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Frikom ima novog direktora: Ko je Marko Martinović?

Ekipa Biznisa
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od 2021. godine, Frikom je deo Adriatik klastera britanskog Nomad Foods-a, najveće evropske kompanije u industriji smrznute hrane

  • 1
sladoled Foto: Shutterstock

Za novog direktora kompanije Frikom izabran je Marko Martinović koji na tu poziciju dolazi sa mesta regionalnog direktora prodaje u kompaniji PepsiCo - Zapadni Balkan.

"Martinović je u 2023. izabran za člana Upravnog odbora Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) i zajedno sa celokupnom AmCham zajednicom radi na unapređenju poslovnog okruženja u Srbiji", saopštio je Frikom koji je, inače, domaći proizvođač i distributer smrznutih prehrambenih proizvoda.

Frikom je od 2021. godine deo Adriatik klastera britanskog Nomad Foods-a, najveće evropske kompanije u industriji smrznute hrane.

- Frikom je sinonim za inovacije, a njegovo snažno prisustvo na tržištu Srbije jasno govori o posvećenosti tima i fantastičnim proizvodima koje kompanija nudi. Za mene lično, ova pozicija predstavlja veliki profesionalni izazov, budući da dolazim u kompaniju koja je ne samo tržišni lider, već i sinonim za kategorije koje proizvodi. Kroz timski rad, efikasnu komunikaciju i saradnju sa našim partnerima, verujem da ćemo da nastavimo trend dobrih rezultata i jačanje liderske pozicije Frikoma u industriji smrznutih prehrambenih proizvoda - rekao je novi direktor.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>